arkadasimla taksi sorunu sizce sacma mi dusunuyorum?

susluler merhaba ben genelde taksi kullaniyorum arkadasim otobus. genelde iki farkli konumda bulusuyoruz. 1.si arkadasimin evine yakin yuruyerek 15 dk surer max. benim evime uzak. ben taksiye binerken arkadasim da biniyor ve benim yolum uzunken daha uzuyor cok dolaniyorum. arkadasim genelde parasini veriyor ama ben normalde direkt gidecekken yolum uzuyor. iki ayri taksiye binmiyoruz cunku aksam genelde bir taksi oluyor. evine yakin oldugu icin otobus de gelmiyor. ikinci konum da benim evime daha yakin ama arkadasimin binecegi duraktan gidiyoruz o iniyor duraga gidiyor ben devam ediyorum. oturdugumuz yere yakin duraktan cok sik otobus gecmiyormus ben yine yolumu uzatiyorum evime gitsem direkt daha kisa surecek. onceden parayi problem ediyordum ama simdi veriyor o konuda sikinti yok %80 veriyor diyebilirim. parasini veriyor iste binsin nolcak diyorum ama yolumun tam tersinden gidip dolanmak canimi sikiyor ben olmasam taksiye binmez 1. konumdan yurur 2. konumdan da ya hemen biner ya yurur. siz olsaydiniz bunu problem eder miydiniz? artik yurucem deyip ilerden binmek istiyorum ama sonra kendimi kotu hissederim diyorum.

1. Bazen 3 kiz biniyoruz. O tatillerde geliyor sadece. Onunla evimiz yakin. o da demisti boyle yol cok uzuyor dolaniyoruz diye ben de bi sey olmaz nolcak demistim ama simdi dusuncem degisti gibi

20 mayıs 2024 16:37

2. Süslüm az önceki bu arkadaşın gün boyu yiyip içip hesap ödememesi sorusunu soran kişiyim. Maddi imkanım varsa ve enayi yerine koyulduğum bir durum yoksa rahatsız olmam. Seni zorluyorsa veya burada bize soracak kadar kafanı yorduysa içinden geldiği gibi yapmanı tavsiye ederim.

20 mayıs 2024 16:40

3. Suslu bazen nakiti olmuyor ama genelde veriyor benim de taksi kullandigim icin nakitim oluyor. Ama ben zaten normal yoluma gitsem daha az vericem ve daha hizli gidicem. O binse kisa mesafe yazicak fazla vericek.Evine uzak olan yere binse yine fazla verecek. Bir yer kisa diye binmez bir yer uzak diye biniyor.

20 mayıs 2024 16:44

4. Binmiyor*

20 mayıs 2024 16:45

5. taksiyle gitmenin amacı zaten hızlıca gidebilmek :) herhalde hem parayı paylaşırız hem de zamanı birlikte geçiririz gibi düşünüyor siz çok rahatsızsanız ayrı taksilere binelim ben başka yere uğruyacağım deyin. ( onun gelmek istemediği bir yer ters olsun )

20 mayıs 2024 17:02

6. süslü bak böyle küçücük iyilikleri bile yapmaya erinen insanların 30-35 yaşına geldiklerinde dertlerini anlatabilecekleri, gece vakti yolda kalsalar arayıp kalk gel diyebilecekleri bir tane arkadaşları olmuyor, sonra yok yetişkin dünyası, yok kadınlar arası arkadaşlıklar gerçek olmuyor, o bu şu diye bahaneler buluyorlar :)

kız parasını çoğunlukla veriyormuş işte, azcık yolun uzuyorsa uzasın ya, nedir ki? herhalde kız yüzünden her gün 3 saat fazladan trafikte kalmıyorsunuzdur ya da çok çok acil olarak eve yetişmen gerektiği halde kız hayır illa beni eve bırakacaksın önce de demiyordur. arkadaşsınız siz, yani arkadaş olduğunuzu söylüyorsun, 15 dk-30 dk fher neyse fazladan bir vakit ayırıp arkadaşının daha iyi koşullarda olmasını sağlıyorsun, yanlış bir şey yok ki bunda. ha ben bunu istemiyorum diyorsan e zaten bu kızı sevmiyorsundur, e o zaman da görüşme olsun bitsin.

20 mayıs 2024 17:02

7. Suslu onun evine yakin oldugu icin acil isim var vs desem anlasilir. Ikinci yer icin de bilmiyorum  surekli oldugu icin batti heralde

20 mayıs 2024 17:09

8. Gerçekten akşam vakti otobüs bile geçmeyen yerden arkadaşınızın yürümesini istiyorsanız kötüsünüz. Hiç kusura bakmayın. Gündüz dahi olsa arkadaşım yürümüyor veya otobüste sürünmüyor diye mutlu olurum şahsen. Bir de akşamları yürümesini istiyorsun ortam böylesine güvensizken. inanılmazsınız. Bunu arkadaşına söyle lütfen çıkarsın seni hayatından.

20 mayıs 2024 17:22

9. Senin gibi arkadaş düşman başına ya. O kız hakkında böyle düşünüp de hala arkadaşlığını devam ettirdiğin için ikiyüzlüsün umarım yakın zamanda nasıl biri olduğunu anlar.

Akşamları arkadaşım da güvenle evine dönüyor diye içinin rahat olacağı yerde kız parasını vermesine rağmen buraya soru açmışsın bi ton arkasından konuşuyorsun. İnsan değil taksisine kabul etmek kendi arabası olsa yolunu uzatıp evine bırakır nezaketen gece gece kadın yürümesin tek başına veya otobüslerde sürünmesin diye. Arkadaşın yani beraber vakit geçiriyorsunuz ya hani. Gerçekten ne tuhaf insanlar var. Arkadaşlık böyle bi şey değil.

21 mayıs 2024 06:28

10. Son anonime katılmakla beraber. Sadece bu arkadaşın değil, tüm arkadaşların içindeki kötü niyeti görür umarım. 🤞 sizin gibi insanlarla arkadaş olduklarını sanıyorlar, üzücü

21 mayıs 2024 08:19