arkadaslar cok sacma bir sey yapiyorum ama birakamiyorum?

eski sevgilimle faketen konusmaya basladim birkac gundur, hicbir amacim yoktu sadece merak etmistim suan baya baya konusuyoruz yani iki gundur full neredeyse. sohbetimi cok sevdigini soyledi ve benimle bulusmak istiyor. simdi birden hesabimi kapasan da cok garip durumu soylesem de cok garip. bir yandan solemek istiyorum ama buna cok kizacak biri -iliskimiz sikicilastigi icin ayrilmistik- ama simdi sohbet guzel gidiyor ama bunu ogrense beni toptan siler mi? laf almaya calismiyorum bu arada genel muhabbet ediyoruz

1. Isin komigi resmen kendime rakip yarattim, gercek halimle gidip konussam aklinda bu kiz olacagina eminim...

24 nisan 2021 03:26

2. Ben seni tanıyorum biliyoruz birbirimizi,bi merak ettim napıyosun diye esti yazdım sonra sohbet ilerledi bi şekilde hoşumuza gitti ama burda bitirelim en iyisi diyebilirsin.sonra ısrar eder muhtemelen kimsin diye istersen söylersn

24 nisan 2021 03:27

3. Hanımlar sizden korkuyorum artık ya faksixnsiansia

24 nisan 2021 03:31

4. Eski sevgililer de durur durur faketen yazildigi zaman bulbul kesilirler ne hikmetse. Bunu zamaninda ben de yaptim suslu ama sonra bitirdim bir sekilde. Aradan 2 sene falan gecti o bana normal numaramdan ulasip yazdi. Tekrar konusmaya basladik. Bir sure sonra bir ara bir kizla yazisiyordum ilk basta sen zannettim ama fotograflar falan gonderince sen olmadigini anladim (ah safim ah) ama sen olmani da icten ice hep istedim dedi. Sizinki de oyle bir dusunceyle yaziyor olabilir. Bulusalim demesi de yem atma yine bence.

24 nisan 2021 03:34

5. Ay ben de faketen yazdim bir anda bana numaranin sonu xx mi senin diye sordu. Siz hic korkmuyor musunuz sizi bulabilir diye?

24 nisan 2021 03:37

6. Reis muhabbetin bi bana güzel değilmiş yaz normalden xd

24 nisan 2021 03:50

7. Eger intikan almak istiyorsan söyle ve ne salaksin seni kekledim de. Yok cocuktan hâlâ hoslaniyorsan simdiden yol yap, tanidigin biriyim filan de uygun zamanda uygun dille acil

24 nisan 2021 04:47

8. Oncelikle hepinize cok cok tesekkur ederim, ben linc yiyecegimi dusunmustum ama cevaplariniz guldurdu:)

Beni anladigini dusunmuyorum durum biraz farkli. Aslinda tekrar sevgili olmak da istemiyorum fiziksel takilmamiz daha hosuma gider ki muhabbet de genelde ordan yuruyor.

Hatta dun seyi sordum -koydugum foto cok guzel bi kiz bu arada- eger sohbet iyi olmasa yine de benle konusmaya devam eder miydin gibi, yok zannetmiyorum falan dedi sohbetin cok guzel dedi hahaha...

Intikam gibi bi amacim da yok aslinda sadece eger bi sekilde ben oldugumu soylersem gozunde kuculmek istemem ya da kavga etmek istemem.

24 nisan 2021 10:33

9. A3 un dedigi gibi yapicam muhtemelen,

A6 siz soylediniz mi o oldugunuzu peki?

24 nisan 2021 11:00

10. Başkalarının fotoğraflarını kendi low ilişkin için kullanmaya utanmıyor musun ya? Bir dr normal bişeymiş gibi cevap vermişler.

24 nisan 2021 11:52