artık saçımı boyamak istemiyorum ?

kızlar biraz dibim geldi iki max 3 santim kadar bana göre belli beyazlarim da var tam tepemde. dipten gelen saçım eski gibi gözüküyor ama buna dayanmak istiyorum tamamen kendi rengim olmasını çok özledim sorum ise siz kaç yılda veya ayda kendi renginize dönmeyi başardınız saçlarım omuz hizasında kestirmeyi şuan için düşünmüyorum, birazcık daha hızlı uzaması için neler yaptınız paylaşabilir misiniz, herkese iyi haftasonları\( ̄<  ̄)>

1. saç renginiz ne renk süslü? yani hem kendi ana renginiz hem de şu an boya olan renginiz nedir? ona göre tavsiye verebilirim. örneğin benim saçım platin renk boyalıydı yaklaşık 3 sene kullandım bu şekilde ama artık bana da gına gelmişti boyatmaktan, yaklaşık 3 ay kadar dibim çıksa da hiç boyatmadım kendi ana rengim küllü kumral, kuaföre gittim saçımı ombre’ye döndürdüm dipleri yarıya kadar kendi rengime boyayıp, mevcut olan platinlere geçiş yaparak normal ombre gibi durmasını sağladı. yaklaşık 1 senedir saçımı boyatmıyorum artık dip derdim kalmadı, saçlarım epey uzadı diyebilirim. bir süre sonra kalan platin rengi de kendi ana rengime döndürmeyi düşünüyorum böylelikle tek renk sağlamış olucam. örnek vereyim dedim, eğer sizinde sarı tonlarıysa böyle bir şey mantıklı olabilir.

22 aralık 2018 12:28

2. Benim saçım da koyu küllü kumral diyebileceğimiz bir ton üstüne yine küllü tonlarda 6.11 boyamistim fakat turunculasmalar oldu süslü ve bunu hiç sevmiyorum .. galiba benim de bir yıl beklemem gerekecek

22 aralık 2018 12:33

3. Süslü saçlarınızı kendi renginize en yakın renge boyarsanız öyle boyayı daha rahat akıtabilirsiniz. Ben sarı boyayı saçımdan öylelikle akıtmıştım. Önce kendi rengine yakın bir renge hatta 3 4 ton koyusuna boyamıştım. Diplerim uzadıkça boyadığım renge yakın olduğu için boya gerektirmedi, uçlarım da aktı ama ombre gibi durdu. Hatta her gören ombreni nerde yaptırdın diye soruyordu. Ombre değil boya aktı deyince özellikle ombre yaptırmışsın gibi duruyor diyorlardı.

22 aralık 2018 12:33

4. beyazlarinizdan rahatsiz oldugunuz icin bunun gecici bir istek oldugunu dusunuyorum. birkac ay sonra boyatmak zorunda kalacaksiniz yine bence iyi boya ve bakima yonelebilirsiniz.

22 aralık 2018 12:34

5. Patates kabukları ile yapılan bir kür ile beyazları kendi rengine çeviren bir yazı okumuştum. Sizde araştırıp deneyebilirsiniz.

22 aralık 2018 12:36

6. Bu arada ben saçımı sarıya boyamadan önce yaklaşık 1,5 sene ombreli kullanmıştım. Sonra tek renge dönebilmek için uçlarından bayağı kestirmiştim. Daha sonra yine -aslında istemeden- ombreli olunca 1 seneye yakın kullandım o saçı. Sonrasında omuzlarımda kestirdim boyadan kurtulmak için. Ve ben neredeyse platin kadar açık bir sarıdan kurtulmak için sadece 1 sefer saçımın 3 4 ton koyusuna boyadım saçımı.

22 aralık 2018 12:38

7. süslücüm ben tekrardan 1. anonim, eğer turunculaşma olduysa saçınızda, igora 0-22 turuncu azaltıcı boya ile sadece cila yapabilirsiniz onun dışında boya renginiz ana renge yakın olduğu için boyamasanız da fark kalmaz diye düşünüyorum.

22 aralık 2018 12:50

8. Süslüm kendi tonuna yakın bir acık kahveyle saclarını tatlandırıp uçlarınndan bol boyalı kısımları kestirmeni öneririm.bolca hindistan cevizi yağı kürü ile hızlıca uzatıp saçlarını yarım toplayarak o cizgi halinde uzayan dip ayrımınu kamufle edebilirsin.ben bu sekilde 13 14 ay kadar bi sürede tamamiyle kendi rengini ortaya cıkartmıstım.önden boyamamın sebebi ise saçlarımın ahmet cobain ombreli olmasıydı.yani asırı sarılı ombrelerdendi.sarıları iptal etmezsem kurumsal yasantımda bakımsız duracaktı.herneyse sevgili süslüm.bitincd görsel ekle merakta bırakma bizi:) kolay gelsin simdidenn

22 aralık 2018 13:07