Cosrx aha bha clarifying tonik ya da by wishtrend mandelik asitli toniğini önerebilirim süslücüm. Ben cildimi by wishtrend ile alıştırmıştım asitlere. Korendyde küçük boyu da mevcut onu alıp deneyebilirsiniz bence. Şu anda da cosrx kullanıyorum ikisinden de memnunun. Cilt alışması için iyi ürünler.
Misshanın Clear tonerı çok başarılı. mizon aha/bha toniği var, cosrxe göre uygun fiyatlı ve günlük kullanıma uygun. Bioderma sebium serisindeki nemlendiricilerde bhalı ürünler var, uygun fiyatlı olarak dermoskin gece kremi ve aha/bha serumu var. Pharmaceris t serisinde asitli ürünler mevcut.
Süslüm wishtrend ilk kez duyduğum bir marka sanırım kore ürünüymüş. Fiyatları da nispeten uygun çok teşekkür ederim.
A1 kafam çok karıştı şimdi hangisini önerirsin peki :sssss
Bende yakın zamanda kendim için araştırma yaparken bunları bulmuştum. Hatta eklemeyi unuttuğum şeyler de olmuş şimdi baktım, cyrene ürünleri var, ducray keracnyl lotion var, yine la Roche posay effaclar k bha içeriyor. Hepsini denemedim o yüzden şu iyidir diyemem, hatta ben yaz aylarında olduğumuz için eylüle erteledim almayı. Gerçekten Kore markaları eczane markaları işin içine girince insanın kafası karışıyor. Şöyle karar verebilirsin ama ; ürünleri bölgesel mi kullanmak istiyorsun, yoksa yüzünün tamamına mı. Ya da siyah nokta problemin daha çoksa bha, diğer problemler için aha/bha karışık olan içeriklere bakabilirsin. Birde şu var, asiti gece nemlendirici krem olarak mı uygulayacaksın yoksa tonik olarak mı. Krem olarak alırsan haftanın bir iki günü gece sürersin, hem de günlük nemlendiricini daha uzun süre kullanmış olursun. Ama tonik şeklinde olanlar da daha çok emiliyor cilt tarafından sanırım. Mandelic asit yaz ayları için daha uygun olabilir. Misshanın Clear toner içeriği hafif ve günlük mesela ve memnun kalmayan yok gibi.
Ya dermoskinin fiyatı çok çok iyi ve gece sürülüyor olması da çok iyi. Ama salisilik asit %1.5 multifruid asit %7 yazıyor sitesinde. Bunlar bu vaadedilen soyma işlemi için yeterli mi sizce ?