askolandin larin’i tanıyan var mı?

yürüyüş sorusunda gördüm, twitter’ına arada bakardım. translığını vs çok iyi bilmiyordum ama biraz araştırıp öğrendim, komik gelirdi bazı tweetleri. sanırım trans kadınmış derken ameliyatı için para toplayıp sonra da diğer kadınları aşağılayan ifadeleri olduğunu gördüm.  bir anon onun dönem arkadaşıymış, nasıl mezun olduğunu bilmesek vs. tarzı söylemiş.  aranızda tanıyan var mı, nasıl biridir merak ettim.

1. translığı beni ilgilendirmez, konuşması çok kötü, ağzı çok bozuk ve tweetleri resmen facia

10 mart 2021 11:32

2. türkiye'deki tek slut mizahı yapan oldugunu söylüyor ama ben ortada mizah göremiyorum :))

10 mart 2021 11:54

3. Transfobiksiniz

10 mart 2021 12:27

4. Toronsfoboksonoozzz cakacaksın bi tane agzına görecek fobigi, salak karı. Bunlara göre transları ne olursa olsun bas tacı edip laf söylemeyeceksin. Katil de olsa kadin dusmanı da olsa. Netflixden izledikleri iki diziyle kendilerini yüce trans savunucusu zannettiler amk özentileri.

10 mart 2021 12:39

5. Larini itici bulmak transfobiklik değildir. Larin bir çok trans için kötü bir referans bence trans olsam larinden nefret ederdim.

Trans olmak başka, trans olmasından bagimsiz yaşadığı harcanmış ve ahlaksız hayatın reklamını bu kadar seviyesizce yapmak başka.

10 mart 2021 12:44

6. A6 dayanamayip foruma da mi yazdın kız hahahah. Kesin kankası falan bu. Alindiysan ağlayarak günlüğüne yaz ne foruma kosuyosun. Transfobiklik de vatan haini gibi bi söylem oldu lafı beğenmedi mi yapistiriyo transfobiksiniz diye.

10 mart 2021 12:49

7. anon6 hanımefendi, ben transfobik değilim. yalnız twitter’da yazılan doğruysa başka bir trans hanımefendiye larin hanım asıl transfobiklik uygulamış. bence gidin siz onunla konuşun.

10 mart 2021 13:01

8. transfobiklikle alakası yok bence. ben larini ilk gördüğümde trans oldugunu anlamamıstım bile. arkadaşım attı sonradan öğrendim. trans oldugunu öğrendiğim ve öğrendikten sonraki düşüncelerim aynı yani. arap sugar daddy tweetlerine gülmedim diye transfobik olamayız gööörrrls.

10 mart 2021 14:43

9. Ben tanıyorum hahshfjhv bir partoda görmüştüm

Twitterda eleştirdiği şeyi yapıyor translığı reddediyor. Kürtaj oldum diye tweetleri de var. İtiraf et kardeşim işte.

10 mart 2021 15:35

10. Hahhahaha bu ameliyat için milleten para toplayıp ortadan kayboluyor daha sonra ise translarla ilgili kötü şeyler yazıyor doğal olarak buna diyorlar ki eee sen de transsın hdhdhdh ama bu trans olduğunu asla kabul etmiyor full reddediyor

10 mart 2021 15:57