aslan burcu kadınların özellikleri?

aslan burcu kadınlarının genelde belli özellikleri oluyor. çevrenizden veya kendinizden gözlemlediğiniz en belirgin özellikler neler ?

1. kötü: gösteriş meraklılığı, yüzeysellik, ilgi budalalığı (kibarca ifade etmeye çalıştım)

iyi: anaçlık, arkadaşlık (eğer ortada erkek kokusu yoksa), eğlencelilik

anam aslan, ben kova. aslanlarla mother issueum var :(

6 şubat 2018 13:45

2. Aslanların en kötü özelliği ortamda en çok dikkat çekenin kendisi olmak istemesi, öne çıkma isteği,lider olma isteği. Ne kadar aslan tanıdıysam hepsi böyleydi.

6 şubat 2018 13:47

3. bir aslan burcu olarak olumsuz özelliğim asla ilgi budalalığı değil, ama açıkça söylemek gerekirse bazı yerlerde kendimi üstün görüyorum bu da pislik bi huy onun dışında aşırı ego sahibi oluyolar kadınları. erkekleri kadınlarından daha değişik onlar daha fena

ama aptal merhameti ve aşırı cömertliğinden kimse bahsetmemiş üzüldüm

6 şubat 2018 13:51

4. gösterişe bayılırım. hırslıyım. insanların kötü yorumlarını sallamam, hep daha iyisi için çaba gösteririm.

6 şubat 2018 14:14

5. bende bir aslan burcuyum ve bütün özellikleri taşıyorum. fazla ego, dikkat çekme isteği, en iyi ben bilirimcilik vs vs hepsi var. napiyim huyum kurusun çok iyi tanıyorum kendimi. ama karşımdaki insana itici gelecek bir davranışta bulunmam. kibar olmak temel ilkemdir.

diğer aslanlar arkadaş canlısı olduklarını söylemişler işte ben bu konuda çok farklıyım. insan sevmem çünkü. ama buna rağmen insanlarla iyi iletişim kurabilirim. genelde benle sohbet etmeyi severler.

görüntüye hep çok dikkat ederim. bi kot bi tişört giymiş bile olsam bir şekilde güzel görünmem gerekir.

liderlik yapmayı severim ama "benim dediğim şekilde olacak!" tavırlarım yok. nerde durmam gerektiğini bilirim.

cömertlik kesinlikle bende de var.

sanırım kendimi çok iyi tanıyorum ve insanlara hangi tavırlarımın itici gelebileceğini çok iyi kestirmiş durumdayım. çoğu aslan burcu da böyle. bence kontrollü bir aslan burcu iyi ve farklı bir arkadaş olabilir. kendimizi sevdirmeyi biliriz hani :p

ve kapanışı kendimi överek bitirmem. işte bir aslan burcu kadını :d

6 şubat 2018 14:53

6. Aslan burcuyum, dikkat çekmeyi ve merkezde olmayı severim ama ayni zamanda fazla ilgiden de sıkılırım. darlanmaktan ve özgürlüğüme ket vurulmasından nefret ederim, evet kimse sevmez ama en ufak bir “nerede kaldın” sorusuna sinirlenip gergin bir yanıt verebiliyorum.

Empati yeteneğini yüksektir, bana yapılmasından hoşlanmadığım hiç bir şeyi başkasına yapmam. Aslan burcu kibirlidir egoludur falan demişsiniz ama halden anlar, EGOsundan karsi tarafı ezip kendini on plana çıkaran Aslan insani görmedim. Karsi tarafın dediklerini umursadıgindan, nasıl davranacağını bilir böylece çevresiyle iyi geçinir. Hossohbettirler ve çevresinde cok insan var gibi görünse de sayılı sıkı dostu vardır.

Hiç bir koşulda kendini ihmal etmezler mesela bakın istisnasız her Aslan kdininda bunu gördüm, hasta bile olsa yüz temizlenir, nemlendiricisini sürer, bi lipbalm geçip aligini sürer, iyi görünmek önemlidir; sadece dışarıdaki insanlar icin degil, evde de bakımlıdır.

Hakimiyet kurmayı severler, yuvaları kaleleri gibidir. Bir yerde tek kişinin borusu ötsün isterler o da kendisidir. Bu yüzden aileden çabucak ayrılıp kendi hayatını kurmak isterler.

İşine karışılmasındır bir zahmet, çünkü bir seyde iddia ediyorsa en iyisini o biliyordur, ha bilmediği konuda da konuşmamasını bilir. Boş atıp dolu tutmaya çalışmaz, çünkü rezil olma riskleri vardır. Her zaman bir adim ilerisini düşünürler. Kendi özelliklerimi yazmış gibi oldum ama geneli böyle sjshsj

Cidden çok tatlıyız ne de olsa kedigillerdeniz.

6 şubat 2018 16:59

7. aslanlara ne yaparsan yap gercekten uzgun oldugunu görürse affeder, merhamet gösterir ama ihanet edersen, sevginden şüpheye düşürürsen dönüşü yok. elleri boldur, gönülleri geniştir. sana guvendiyse bir kere, bunu kırma yeterli baska cabaya gerek yok.

kibir de doğru olabilir ama sadece gunesi aslan diye birine kibirli diyemeyiz belki de o gunes yaralıdır, saklanmıstır vs... kibiri bırak kendine değer vermiyordur.. ama ne olursa olsun kendiyle barısık olsun olmasın affedicidir şefkatlidir. ah bir de o şefkati kendine yönlendirse...

6 şubat 2018 20:55

8. Bize kibirli diyorlar evet dışarıdan öyle görünmekte ustayız ama bilmiyorsunuz ki yeri geldiğinde içten içe nasıl kendimizi eleştiriyoruz. Kendimize en kötü davranan yine bizleriz. Yakın arkadaşlarım genelde ilk tanistigimizda beni kibirli bulduklarını söylediler, tanıdıkça bu fikirleri değişmiş.

Dikkat çekme isteği ise şöyle; sıradan giyinmeyi sevmem günlük bi kombinimde bile illa ki farklı bir şeyler eklerim. Ama bu dikkat çekme isteğinden değil, içimden öyle geliyor. Modum düşüyor çok düz giyindiğimde. Hal böyle olunca da ister istemez dikkat çekiyoruz.

İnsanlar ne der diye hareketlerimize de sınır koymayız. Arkadaş Ortamında iyi bir espri yapıldığında kendini koyverip kahkaha patlatanlar aslan oluyor genelde :) bu gibi şeyler de dikkat çekmemizin sebebi.

Ama mesela bir ortamda bir şey anlattığımda dinlenmediğimi fark edersem o insanlardan çok soğurum. Ben insanlara öyle davranmıyorum çünkü.

Aslan burcu kız arkadaşlarım oldukça biraz anladim ama insanların neden sevmedigini. Kimimizde çok belirgin olmasa da bi bencillik oluyor. Kız bana 1 saat derdini anlatıyor mesela uslu uslu dinliyorum. ben bir şey anlattığımda off zaten içim şişmiş diyor. Yani kötü niyetli hareketler yoktur bizde ama bazen ince düşünemeyip boş konuşabiliyoruz. Ben bu huyumu erken fark ettiğim için zamanla epey azalttım. İnsanlar fazla ince düşündüğümü söylüyor artık hatta.

6 şubat 2018 23:45

9. bence kendisi aslan burcu olup yazanlar yeterince objektif olayamacaklardır çünkü aslanlarda kendini aşırı beğenme durumu var :)

ben bir dış göz olarak -ikizler burcuyum- aslanlardan süper arkadaş olduğunu düşünüyorum. fedakarlar ve arkadaşlarını kolay kolay gözden çıkarmazlar. cimri değiller. bir duruşları ve kişilikleri var. neredeyse tüm yakın arkadaşlarım aslan burcu oldu. annem de aslan. ben severim. kendini aşırı beğenme huylarını bir çeşit psikolojik rahatsızlık olarak görüp takmamak lazım. her ortamda dikkat çekmek isteme özelliği de vardır ama beni rahatsız etmiyor şahsen. akıllı bir aslan bu yönlerini gizlemeyi bilir çünkü.

7 şubat 2018 17:10