ay yaptığım yemekler niye güzel olmuyor?en kolay yemek bile?

makarna yaptım üzerine ton balığı mayonez ve konserve bezelye katıp karıştırdım malzemeler tek başlarına çok sevdiğim yiyecekler. ama birleşince bi olmamışlık vardı. ne eksik acaba bu yemeğe mesela, yani evdeki malzemelerle doyurucu bir öğün yapmaya çalışmıştım ama lezzetli de olsun isterdim.

1. Baharat yağ dengesi kuramıyor olabilirsin

8 kasım 2023 04:31

2. Bezelye ve balığı kafıştırmak mantıklı mı sence?

8 kasım 2023 08:08

3. bazı insanın eli yatkın değildir. bunu yavaş yavaş yenmek için pratik tarifler üzerinden gitsen daha iyi olur.

8 kasım 2023 09:11

4. Bezelye ve ton balığı uyumsuz. Karabiber eklemeniz gerek bezelyeyi çıkarıp.

8 kasım 2023 10:45

5. Konservenin tadı bazen çirkin olabiliyor. Markayı değiştirebilirsin.

8 kasım 2023 10:52

6. Ss kusura bakmayın ama sade tereyağlı makarna yapmış olsanız daha çok yemek yapmış sayardım, sizin yaptığınız evdeki malzemeleri birbiri ile karıştırmak olmuş

8 kasım 2023 12:53

7. A6 hayatımda 2. Kez makarna yaptım zaten yemek yapmayı da pek bilmiyorum maalesef geçen Menemen yapmaya çalıştım yumurta çok pişti sanırım çok kötü oldu tadı. Domates kaynıyordu çünkü ve 1 dakika bile durunca yumurta aşırı pişmiş oldu. Kendimi gerçek anlamda nasıl gelistirebilirim bilmiyorum. Lavaş açtım geçen taş gibi oldu. Unu çok katmak istemedim ama elime yapışıp durduğu için arttırmıştım. Mayasız hamurdu birde. Bezelye mevzusu da garnitürlü makarna seviyorum, ton balıklı makarna da seviyorum. Sade ton balıklı makarna yavan geliyor ve evde pek malzeme yoktu. İkisini birleştirince lezzetli olur diye ummuştum. Mısır ve turşu ikilisi ton balıklı makarnaya yakışıyor. Bezelye yerine bunları kattığımda tadına doyum olmamıştı ama evde bunların ikisi de yoktu

8 kasım 2023 13:08

8. Tüm süslülere cevaplar için teşekkürler gerçekten uyumsuz bir seçim oldu sanırım. Ton balığı her şeyle uyum sağlamıyor.. en çok soğan, mayonez ve marul ile güzel oluyor

8 kasım 2023 13:10

9. benim elim lezzetlidir yıllardır yemek yaparım gayet iyiyimdir bu konuda ama dediğiniz garnitür(bezelye-havuç-patates) konservesi- marullu domatesli falan karışık bir salata- ton balığı- makarnayı karıştırarak doyurucu ve besin değeri yüksek hızlı bir akşam yemeği yemek istedim ama çok kötü oldu :D sebebi tamamen bezelyenin makarna ve ton balığıyla uyumsuzluğu. ki katalizörler de eklemiştim salata ve mayonez gibi. ama görüntü ne kadar iyiyse tadı da o kadar kötü oldu. sorun sizde değil yani, malzemeler alakasız.

8 kasım 2023 17:59

10. Ay süslü çok sevindim, cidden absürt bir tat oluşuyor ikisi birleşince, ben mi kötü yapıyorum her seferinde diye düşündüm.. makarna salatası gibi bir şey yapmak için evdeki tek malzeme bezelyeyi kattım ama yok.. 💗 salçalı sos yapsam daha iyiymiş

8 kasım 2023 19:04