Sagci kesimin cogunlukta oldugu bi yer
Nazilliyi bilmiyorum ama Kusadasinda oluyorum yılın 5 ayi. 2 senedir evden calistigim icin daha çok vakit geçirme şansım oldu. Cocuklugumdan beri kusadasinda yazlığimiz var. Genç kesim oyle değildir ama orta yaş ve sonrası baya geri kafali. Yazlik yer olmasına rağmen sahilde dedeler hep süzuyor . Can sıkıcı. Nazillili komsularimiz vardı nedense gelişmiş bi yer olduğunu düşünmüyorum.
diğer ilçelere göre biraz daha sağcı orası doğru ama aşırı bir durum yok bence yani rahat edemeyeceğin bir yer değil diye düşünüyorum ancak gerçekten küçük bir yer en önemli sıkıntısı bu. Eğer iibfye geliyorsan okul fena değil ama kulup aktiviteleri, çalışacak yer vs bulman biraz zor. Kiralar aşırı fazla ama kyk okulun hemen yanında çıkarsa sorun olmaz. Spesifik bir sorun olursa da cevaplarım süslü
hiç de sağcı kesim falan yok manisadan muğladan çok daha açık görüşlü insanların olduğu bir yer ve en önemlisi halkı yobaz değil. severim nazilliyi aydın merkezden daha yaşanılır bir yer tek kötü yanı sıcağı fena yazın yakar onun dışında güzeldir. Bilmeden atıp tutanlara bakma.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Anonim 3 Nazilli'de mi yaşıyorsun
Açılın nazilliliyim. Nazillide yaşıyorum. Nazillilililiyar. Bok gibi kanka gelme. Bi skim yok. Sıkıcı. Hiç de uzun olmayan uzun çarşısıyla meşhur. Doğal güzelliği yok . Avm si yok . Pide var sadece pide.
Daha güzel şeyler duymuştum ilçe hakkında biraz üzüldüm. Öğrenci değilim bu arada.
Süslü çalışan için daha iyi olabilir belki, büyük bir yer beklemeyin Bir avmsi var içinde neredeyse hiç mağaza kalmadı en iyi çalışan yer Starbucks herhalde. ben avm gezmek için ara sıra denizliye falan gidiyordum çünkü çok çeşitli bir şey yok yine de diğer ilçelere göre iyi durumda. Diğer süslünün dediği gibi bir uzun çarşı var orada da belli başlı yerler var
Nazilli turkiye’nin cogu kucuk sehrine gore daha gelismis ve buyuktur. Artvin, yozgat, bayburt vs. Gibi ufak sehirler nazilli’nin yaninda koy gibi kalirlar. Insani sicakkanli ve yardimseverdir. Topragi bereketli, meyvesi sebzesi boldur. Daglarindan yag ovalarindan bal akar :) kar helvasi meshurdur, tavsiye edilir. Cennetmekan annemin lise yillarini gecirdigi, beni de hep gezmeye goturdugu ilcedir. Sagci diyenler olmus ama cagdas bir nufusu var bence. Aydin’in sagcisi ne kadar sagci olabilir ki zaten? (Adnan menderes istisna!) anayurt oteli romani bu ilcede gecer. Az ilerisinde de kuyucak ilcesi vardir, hani su kuyucakli yusuf’un kuyucak’i. Biraz daha ilerisinde de aphrodisias antik kenti ve karacasu (yani memleketim) vardir. Hepsi gezip gorulesi yerlerdir.
Teşekkür ederim cevaplarınız için :)