aylardır geçmeyen kulak tıkanıklığı ?

süslüler 2-3 aydır sol kulağımda tıkanıklık var. anca randevu alıp kbb ye bugün gidebildim. hiç bişey yok dediler kulağında. ağrı, çınlama çok nadir oluyor. o da psikolojik, kaslarla, boyunla alakalı da olabilir dedi. fazla olmadığı için önemli değil o zaten ama bu tıkanıklık çok sinir bozucu süslüler. ne yapabilirim? tekrar gidicem en kısa zamanda. ama yine bişey çıkmazsa neden oluyor olabilir kafayı yiyicem

1. Aynı durumdayım, delirmek üzereyim berbat bir his. Bana da hiçbir şey yok dendi, sorunuzu takipteyim.

2 mart 2020 14:41

2. Süslü geçmiş olsun korkutmak gibi olmasın ama aynısı benim de başıma geldi doktorun bilgisizliği mi ilgilenmemesi mi diyeyim teşhis koyamadı bir şey yok Dedi temizleyip gönderdi. Geçmedi haliyle orta kulak iltihabı Dedi başka bir doktor. Mutlaka başka doktora da görün

2 mart 2020 14:42

3. Bol bol sakız çiğneyin şişirip patlatın. Balon şişirmek de iyi geliyor. Ben de çok çektim bu meretten.

2 mart 2020 15:07

4. süslüm işitme de bir sorun var mı dedi. ben de olmadığını söyledim. çünkü duymamda bir problem yok. :(

2 mart 2020 15:11

5. temizlemedi bile ya. belki temizleyince geçer diye düşünüyordum. hiç temizletmedim çünkü bu zamana kadar.

2 mart 2020 15:12

6. Kulak temizletmek eğer kulağı tamamen tıkayan, duymayı etkileyen bir buşon varsa etkili bir yöntemdir. Duymanızda bi kısıtlılık yoksa her dışardan yapılan işlem gibi bunun da kendine göre kulak zarı üzerinde zararları var elbette. Eğer kulak zarınızda delik yoksa eczaneden gliserin damla alın, günde 2 defa 3 damla damlatın, 1 dk tıkalı olan kulağınız yukarı gelecek şekilde durun. Sonra başınızı düzeltin ve sadece dışarı akan kısımları temizleyin. Kulak çöpü asla kullanmayın, parmağınızla peçete sokup temizlemek gibi bi alışkanlığınız varsa bırakın. Yaklaşık 4 gin sonra ciddi derecede açılıp o kiri tamamen atıyor kulak.

2 mart 2020 15:26

7. teşekkürler süslüm. zarda problem olsa doktor görürdü değil mi?

2 mart 2020 16:00

8. Eğer kulak içine baktıysa net şekilde görürdü süslüm