aynı anda birden fazla kişiyle flört ediyor musunuz ya da ettiniz mi? sizce bu garip bir şey mi?

1. Ben mentali toplayıp bi kişiyle zor flört ediyorum ama arkadaslarımın 3-5 flörtü var onlara göre normal bu .d

31 temmuz 2023 22:14

2. ediyorum garip degil cünkü onlar onlarca kızla flörtleşiyor bizim neyimiz eksik

31 temmuz 2023 22:15

3. Etmedim. İnsan biriyle tanışır hoşlanırsa konuşur konuşmaya devam eder. Eğer hoşlanmamışsa konuşmayı bitirir ya da konuşmaz. Birisinden hoşlanan başkasıyla konuşmaz.

31 temmuz 2023 22:15

4. boşta kaldıgım zamanlar yapmisligim var ama sıkılmıştım bir süre sonra birden fazla kisiyle ugrasmaktan.

31 temmuz 2023 22:33

5. bence hoşlandığın kişiyle flört edersin. Birden çok kişiyle flört etmek hangisinden hoşlancam acaba durumu oluyo

31 temmuz 2023 22:45

6. Ben yıllardan sonra ilk kez yalnızım kalbim de kırık yani birinden hoşlanacak gibi hissettmiyorum kendimi ama birden fazla insanla flörtleşiyorum ve iyi hissettiriyor

31 temmuz 2023 23:03

7. Yani birden fazla kişiyle konuşanlar karşı tarafın sadece sizinle mi konustugunu sanıyor .d bu flort olayını fazla tuymayı sevmeyenlerdenim.hoşlanıyorsan sevgili olursun işte hiç olmazsa 2 tarafta net olur.sevgilimle flortlen şey yazmıştı.ya bişey dicem ben artık pes ettim o yüzden kusura bakma direk sorucam yani ben senden hoslanıyorum eğer karşılıklıysa sadece senle konusmak istiyorum tabi aynı şekilde seninde.hem kendime hem sana saygısızlık olmasını istemiyorum demişti.yani aslında haklı 10 tane kıza ilgi alaka gösteren adamdan nası etkilebilionuz .d karşı taraf içinde öyle bi sürü adamla konuşan adama niye değer versin bi erkek

1 ağustos 2023 01:10