aynı anda kaç kişiyle flört ediyorsunuz?

kizlar merhaba, bir dorunun altındaki yorumda iki kişiyle aynı anda mi konuşuyorsun gibi bir cevap yazılmış oradan yola çıkarak bu soruyu soruyorum. bence gayet normal sonuçta sevgili değiliz ve birilerini tanıma aşamasında iken diğer kişi in önünü neden kapatalım haksız mıyım siz kaç kişi ile aynı anda flört ediyorsunuz ya da ediyor musunuz ?

1. (yazar: Anonim1) bide bayıl istersen Feriha hahaha

2 haziran 2022 09:06

2. Nerden buluyonuz ya 2şer 3er flörtü

2 haziran 2022 09:06

3. Anonim3 +1 aynen katılıyorum

2 haziran 2022 09:20

4. ben de en fazla iki kişiyle konuşuyorum çünkü ben çok unutkan olduğum için kişileri karıştırıyorum hem de daha fazla kişiye ayıracak vaktim yok, yoksa daha fazlasıyla da konuşabilirdim kdkfg

2 haziran 2022 09:42

5. Süslü benim 3-4 olmustur ya

2 haziran 2022 09:57

6. (yazar: Anonim3) her zaman olmuyor ama ben genelde sosyal medya üzerinden birileri ile tanışıyorum.

2 haziran 2022 09:57

7. Kizlar benim bahsettiğim aslında çok aktif olarak flortlesme değil mesela bir kişiyle gece gündüz konusurken 3 ay önce konuştuğum çocuk yaziyor onunla da buluşup bir kahve icebiliyorum. Bu şekilde bahsettiğim çok ilişkim var açıkçası ne tam olarak kopuyoruz ne de sevgili oluyoruz, yillardir bile sürünen var bu sekilde

2 haziran 2022 10:00

8. Sosyal medyada nerde kızlar bana adres verin açık anlatın kurudum kaldım. İnstagram mı? Dating appler mi???

2 haziran 2022 11:42