ayrılık sonrası her yerden engellemek?

süslüler merhaba. 3 yıllık ilişkim birkaç hafta önce bitti. uzak mesafe ilişkisiydi, ve daha uzun yıllar bir araya gelemeyecek gibiydik. aslında o istese gelirdik de neyse... kötü bir şey yaşamadık, ilişki boyunca da her şey güzeldi ama son 6 aydır görüşememiştik. beni çok sevdiğini ama 25 yaşında böyle bir ilişki yaşamak istemediğini söyledi. haftalardır ağlıyorum. ara ara yine bana mesaj atıyor nasılsın falan diye soruyor. bana değer verdiğini söylüyor. ama asla ayrılık kararından vazgeçmiyor. bunu da ben defalarca dayanamayıp barışmak istediğim için biliyorum. artık kendimi iyice küçük düşürdüm. ve olmayacağını da anladım. konuşmayı tamamen keseceğim. sizce sosyal medya, whatsapp, telefon gibi yerlerden engellemeli miyim? açıkçası bunu yapmak istemiyorum çünkü bir şekilde beni görsün, aklında kalayım istiyorum. yıllar sonra bile olsa bir araya geliriz diye umudum var. belki bu umudu bitirmek için engellemeliyim aslında. ama o hiç var olmamıç gibi davranmayı da yapabilir miyim bilmiyorum. belki acılar dindikten, aşk bittikten sonra yine konuşuruz düşman olmaya gerek yok gibi. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

1. seni pohpohlamak için değil tecrübeyle sabit olduğu için söylüyorum. dik durucaksın kızım her türlü dimdik. zorlanıcaksın her türlü ama yazmıycaksın, yazsa bile nasılsın diye sorduğunda bile tamam abi bittiyse bitti arkadaş kalamam seninle bana ters ben kabullendim bu ayrılığı diyiceksin. o sana her türlü köpek olucak çünkü. doğasında var bunların. ama bana kalırsa seni böyle bırakışını yaz bi kenara. çünkü gelse bile sadece ego tatmini için gelmiş olup tekrar gidebilir.

26 mayıs 2021 00:00

2. her yerden engelleme ama kendini tut ve o yazınca cevap verme, sessiz kalmak bu gibi olaylarda en güzel cevaptır ve karşı tarafı delirtir.

26 mayıs 2021 00:06

3. çok teşekkür ederim cevaplarınızı açıp açıp okuyacağım. Ben mahvoldum ya ağlamadığım gün olmadı. Beni sevgiye, ilgiye alıştırdı, yanımda olmak için her şeyi yaparmış gibi hissettirdi sonra da bırakıp gitti. daha telefondan fotoğraflarımızı bile silemedim.

26 mayıs 2021 00:10

4. Anonim 1'in dediklerine +1

Ekstra olarak bende uzun ilişkimi bitirdiğimde kendime gelmem fotoğrafları silmem 1yıldan fazla zamanımı aldı. Geçen sene hiç unutmam 6haziranı 7hazirana bağlayan gece telefonda saatlerce salak gibi ağladım en sonunda bayılmışım herhalde😂 sabah kalktığımda yüzümün her yerini arı sokmuştu. O gün bi nebze kendime geldim ama bitmemişti üzülmem çünkü neden salaklığıma doymadım. Bi kaç ay öncesine kadar eskisi gibi ağlayıp sızlamasamda üzülüyordum. Şimdi ne gerek vardı 272727 kez gittin yazdın diyorum ben dim dik dursam evet bana köpek olacaktı. Ben ona köpek oldum. Ben yaptım sen yapma. Ağlamak istersen ağla sızla ama görmesin duymasın asla. Engelleme ama sanki o yok olmuş gibi davran hayatına normal devam et abartmadan sakince. Bunu başarırsan emin ol sana gelecektir ve o gün muhtemelen sen onu istemeyeceksin. Çünkü senin egon okşanacak senin değil.

26 mayıs 2021 00:37

5. Anonim 5 dediklerine+1

Peki anınşm 5 eğer erkeğin hayatında başka biri varsa bizim yazmamamız bir işe yarar mı ? O zaman yazmaz ki, sanki?🤔

26 mayıs 2021 08:47

6. Canı yazmak isterse yazar keyfe keder olur özlediğinden olur bilemem orasını. Ama gidenin arkasından koşmak en büyük salaklık. Sen dünyanın en kötü sevgilisi ol adam seni seviyorsa hayatta bırakmaz ağzının içine bakar he sevmiyorsa kendini kes dönüp bakmaz bile

26 mayıs 2021 17:01