ayrılıp barışanlar, ilişkileriniz ne durumda?

eski sevgilisi, nişanlısı vb ile yeniden görüşenleri, birlikte olanları sık sık görüyorum soru cevap aparatında. merak ettiğim ise memnun musunuz, iyi ki barıştık yeniden birlikteyiz diyor musunuz? yoksa geçmiş geçmişte mi kalmalıydı? aldatma, şiddet vb gibi olaylardan sonra ‘affedip’ devam edenleri hariç tutarak soruyorum.

1. Tebrik ederim :) umarım hep çok mutlu ve huzurlu olursunuz.

16 mart 2021 00:16

2. Vaktiniz olduğunda ilişkinizden ve süreçten bahsetmek isterseniz de okumaktan memnun olurum. :)

16 mart 2021 00:20

3. Her şey eskisi gibi olmuyor,etrafımdaki insanlardan HD izliyorum. Aradaki dinamikle alakalı tabii. Zaten o saydıklarınız yoksa,aynı yöne bakmadığımız kesin deyip,başkalarıyla hayat kurma istemleri başlıyor. Haklılık payları çok fazla tabii. Saydıklarınız dışında bir mevzu dönüyorsa anlaşamıyorsunuz demektir. Sizin sorununuz nedir? Karar aşamasında mısınız geri dönme mi

16 mart 2021 00:21

4. A3 haklısınız kesinlikle her ilişkiye göre değişen bir durum, genelleme yapmak pek mantıklı olmayacaktır. Yine de tecrübeleri duymak yol gösterici olacaktır diye düşündüm :)

Ben fevri davranıp ayrılmıştım bir kırgınlıktan dolayı, o da çok üstelemedi ve bitti. Şimdi birkaç aydır ufak ufak yeniden konuşuyoruz, bundan dolayı buradan fikir almak istedim.

16 mart 2021 01:33

5. A4 mutlu olmanıza sevindim, umarım sevgi saygı çerçevesi içinde devam eder ilişkiniz. Empati kendimi çok eksik hissettiğim becerilerden biri, ikili ilişkilerde eksikliği zorlayıcı olabiliyor. Üstesinden gelebilmiş olmanız ne hoş.

Kaldığınız yerden devam gibi mi oldu yoksa yaşanan ayrılık kendini hissettirdi mi siz barıştıktan sonra? araya soğukluk girdiğini hissettmiş miydiniz ayrıyken?

Bu arada yanıtlarınız için çok teşekkür ederim Anonim 3 ve Anonim 4.

16 mart 2021 01:40

6. Ayrılığı görmezden gelmek yerine ayrılıktan ders çıkarmak hem çok mantıklı hem çok yapıcı. Tekrar teşekkür ederim güzel bir bakış açısı kazandım sayenizde.

16 mart 2021 02:24

7. Bizim de ayrılmadan önceki ilişkimiz pek süper değildi açıkçası ben ayrıldım 2 ay sonra barıştık. Barıştıktan sonra ilişkinin ikinci sezonu diyim öncekine göre çook daha iyi. Üstüme çok daha fazla düşüyor daha alttan alıyor beni neredeyse üzecek hiçbir hareketi olmadı sonrasında. İyi ki ayrılmışım dedim ama genelden farklı bir anlamda bu sefer djsmdn barışalı da 1 buçuk sene oldu üstüme düşme hali hiç azalmadı bu sürede.

16 mart 2021 16:45

8. Ben barıştım kendisi çok ilgili iyi niyetli yardımcı oluyor bana her konuda. Ama ne biliyim, önceden yapılan hatalar aklıma geliyor benim hep. :( her gece uyurken dua ediyorum hayırlısı değilse bi şekilde göriyim diye. Bi işaret çıksın karşıma geç olmadan diyorum. Önceden evlenmek çok istiyordum, şuan hiç istemiyorum ve sorup duruyor ne zaman diye. Önceden bi kaç yanlışını  görmüştüm ama üstüne geri barıştık ve biraz pişmanım. Onun dışında aslında şuan harika bir sevgili ve iyi anlaşan bir çiftiz. Böyle küçük şeyler yüzünden de ayrılamıyorum artık. Çok büyük bişey olması lazım artık ayrılabilmem için, bu da beni biraz kapana kısılmış hissettiriyor

16 mart 2021 17:20

9. Anonim 5 bir buçuk yıl az bir süre değil, değer veriyor ve seviyor ki bu şekilde devam ediyor diye düşünürdüm ben. Herkesin kötü bir dönemi olabiliyor, belki ilk birlikteliğiniz öyle bir zamana denk gelmiştir. İyi ki barışıp yeniden denemişsiniz.

16 mart 2021 19:15

10. Anonim 6, büyük hatalar mıydı veya Ayrılmanızın sebebi bu hatalar mıydı? Belki o yüzden aklınızdan çıkaramıyorsunuzdur yaşanan olumsuzlukları. Kapana kısılmış gibi hissediyorum demişsiniz, daha iyi ifade edilemezdi sanırım. Okurken çok tanıdık geldi bu his :)

o kişiyi eskisi gibi sevdiğinizi hissediyor musunuz? Haddimi aşmak istemem, yazdıklarınızdan alışkanlıklarınızın da devam etmeniz konusunda belirleyici olduğu izlenimine kapıldım. yanlış yorumlamış da olabilirim, öyleyse kusura bakmayın lütfen.

16 mart 2021 19:20