ayrıldıktan sonra göz göze gelmekten kaçınan sevgili?

sevgilimle 3-4 gün önce ayrıldık. bugün kantinde otururken(direkt büfenin önünde oturuyordum) birden kapı açıldı sevgilim ve arkadaşları içeri girdi. ben onları görünce kafamı 2-3 dk eğdim kaldırdığımda kimseyi göremedim ve birden arkamdan bir el dokundu. sevgilimin arkadaşı nasılsın napıyorsun falan diye benimle konuştu. fakat sevgilim kantine hiç girmemiş beni görünce çıkmış çünkü arkadaşı elinde birkaç çayla dışarı çıktı. sonrasında tekrar arkadaşı çay alarak kantine gelip dışarı çıktı. bunu nasıl yorumlarsınız merak ettim süslüler. yani çok detay veremedim ayrılma sebebi vs ama kafam 3-4 gündür allak bullak çok özlüyorum sürekli düşünüyorum o yüzden her hareketini merak ediyorum. arkadaşlarım sal artık modunda olduğundan onları da yazarak rahatsız etmek istemiyorum daha fazla. ayrılma sebebimizi yazmak istemiyorum ama seni hala çok sevsem de yoruldum demesi. örneğin arkadaş çevremi beğenmiyor, ailemi beğenmiyor vs. bir de mesela atıyorum bir kereside buraya ilişkimiz hakkında soru sorduğumu söylemişti ve aşırı kızmıştı bunları falan çocukça buluyor. sebepler az çok bu yani direkt benim yaptığım bir şey sebebiyle ayrılmadı. bir yandan aşırı umursamaz bir insan yani beni iyice unutsa hiç rahatsız olmadan girerdi kantine diye de düşünüyorum ama bir yandan beni unutmayı kafasına koymuş o yüzden benden kaçıyor gibi de hissediyorum. siz ne düşünüyorsunuz süslüler?

1. Benim sevgilim de buraa soru sormayı aptalca buluyor ama ailenizi eleştirmemesi gerekir süslü

19 aralık 2018 21:23

2. ya yanlış anlamayın, ailenizi, sizi, arkadaşlarınızı beğenmeyen bunu da yüzünüze söyleyen, üstelik bunun için sizi terk eden adamları nasıl sevmeye devam ediyosunuz?

19 aralık 2018 21:23

3. evet süslüm alışamadım hala.

son süslüler haklısınız böyle yazınca biraz ayıp olmuş gibi aileme ama eleştirmesi kötü anlamda değildi. sadece bunu anlatmak çok detaylı olacağından öyle yazdım yoksa aslında bu konulara bakışımız benzerdi sadece bunu kabullenip benim yanımda olabilirdi.

19 aralık 2018 21:45

4. o 25 ben 23.

19 aralık 2018 21:47

5. Siz de unutmaya çalışın, sizin her hareketinizi eleştiren sizi aşağı çeken birini ne kadar sevseniz de mutsuz olurdunuz bence. O da sizden uzak kalıp kafasından atmak istiyor olabilir, sizi görmek istemiyor olabilir, en ufak bakışından bir anlam çıkarmanızı istemiyor olabilir.. yani demek istediğim şey, hareketlerine bir anlam yüklemeye çalışmayın. Ayrılığa alışmak kabullenmek zor da olsa, bir yerden başlamak lazım :)

19 aralık 2018 21:51

6. süslüm o kadar doğru yazmışsınız ki. ama gerçekten zor özellikle benim gibi takıntılı, bağımlı bir insan için ama yapmaktan başka çarem yok tabii.

19 aralık 2018 22:23