büşra ismi nasıl bir isim sizce?

size neyi çağrıştırıyor

1. 90 ları çağrıştırıyor

21 eylül 2021 00:14

2. Muhafazakar ve sinsi birini cagristiriyor, ozur dilerim busralar oysa guze, tınısı olan bir isim, neden böyle çağrıştırıyor bilmiyorum

21 eylül 2021 00:20

3. Çok itici bi isim ya. Kübra, Merve, Feyza hepsi aynı bence

21 eylül 2021 00:21

4. Çok teşekkürler kızlar sevmediğim birinin ismi de gahshnsns

21 eylül 2021 00:22

5. Şimdi de ben merak ettim suslu, sordugun büsra burda yazilanlar gibi mi ajdjdi

21 eylül 2021 00:24

6. Kübranın kardeşi ravzayla hımsanın ablası mervenin kuzeni orta sınıf çok çocuklu bir ailenin en arada kalmış ezik çocuğunu. A1 90 larda öyle çok fazla büşra yoktu asıl merve 90 lara damgasını vurdu büşra da 90 ların sonlarına doğru ortaya çıktı 2000 lerdeyse artık her evden bir büşra çıkıyordu :) ss inşallah ismin değildir ama ü ve a birlikteliğinin olduğu isimleri sevmiyorum tıpkı kübra zümra hüma gibi.

21 eylül 2021 00:26

7. Yok süslü benim adım değil

A4 süslüm yaniii antipatimin sebebi kişisel biraz, genel cevaplara bakarak sinsi yorumuna katılabilirim sadece :)

21 eylül 2021 00:28

8. Eski ev arkadaşım :) büyük kazıklar attı kendisi bana

21 eylül 2021 00:35

9. ailede baba cumaya gider anne askılı giyinmesini istemez büşra ise iki farklı hayat yaşar. tesettüre girer ama açılır. direkt örneğim çok.

21 eylül 2021 00:36

10. 93lüyüm ne kadar çok Büşra tanıdığımı tahmin edebilirsiniz bizim neslin en yaygın isimlerinden. Çok tatlı Büşralar da gördüm çok sinsi fesat büşralar da hiç genelleyemiyorum o yüzden ama sinsi olanlar sayıca fazlaydı sanırım. Ama kulağa gelişi şirin bence.

21 eylül 2021 00:44