büyük ayaklı olup özgüvenini kaybeden var mı?

selam kızlar ayaklarım büyük (gizlinot: 38 no) ve baş parmağım tombul. açık sandalet terlik vs giymeye çok utanıyorum. hatta çıplak ayakla dolaşmaya bile çok utanıyorum. erkek ayağı gibiler çok üzülüyorum. böyle bir durumda olup özgüvenini kaybeden var mı? nasıl geri kazanırım çok üzülüyorum.

1. 38 numara ayak büyük mü oluyormuş

30 mayıs 2020 15:43

2. Insanoğlu çok acayip şeyleri takıntı haline getiriyor cidden. Ben su ana kadar hiç kimsenin ayağına dikkat ettiğimi hatırlamıyorum. Herkes kendinin en iyi halinde olmasına odaklanıyor. Kimse kimsenin ne giydiğini farketmiyor bile dışarıda yürürken.

30 mayıs 2020 15:47

3. Benmki 40 numara her gece ağlıyorum ühüüüüü:((

30 mayıs 2020 15:47

4. 37 38 en ideal ayak numarasıdır. Küçük de değil büyük de. Her markada numaranı anında bulabilirsin. 35,5 giyiyorum utanmasam çocuk reyonundan giycem. Gelmiş 38 numara ayaklarım var özgüvenimi kaybettim diyor. Sen kaybet zaten.

30 mayıs 2020 15:48

5. kızlar yemin ederim trol değilim neden trol olayım alah aşkına. napayım ayakkabımın numarasını mı çekip atayım? ellerim de büyük omuzlarım geniş kendimi erkeksi hissettiğim için böyle bir soru açtım. 38 büyük değil ama annem halalarım vs minyonlar hatta çoğu çocuk bölümünden giyiniyor 35 no olduğu için. kadın ayağı algım onlara göre şekillendiği için belki de kendimi kötü hissediyorumdur.

30 mayıs 2020 15:50

6. Ayaklarım büyük diyip 38 derseniz tabi troll damgası yersiniz.

30 mayıs 2020 15:53

7. belki de numaradan değil genişliğinden büyük geliyordur süslüler ama valla büyük ya.

30 mayıs 2020 15:55

8. etrafınızda bunu söylediğinizde size mal mısınız diye soracak kimse yok mu ya. bunu da mı biz yapalım.

30 mayıs 2020 15:58

9. Benim de ayağım 38 hatta bazen 39 falan. Üstelik taraklı dedikleri bir yapıya sahip. Biraz yapışık parmaklılık da var. Baş parmak kemiğim de çıkıntılı. Ben de ayaklarimdan tiksiniyorum. Hatta genel olarak ayaktan tiksiniyorum. Yeni yeni bunu aşmaya çalışıyorum. O da şu, ayağımın çirkin olmasını ben kendim seçmedim. Bu bende var olan bir şey. Güzel olsaydı tabi ki iyiydi ama benim yapabileceğim tek bir sey var, o da ayağımın temiz gözükmesini sağlamak. Ojesini sürüyorum artık. Tırnaklarını elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum. Bu kadar. Önü açık ayakkabı hala giymem gerek yok. Evde de genellikle terlikle takılmaya devam ediyorum ama en azından biri tesadüfen ayağımı görse pis demez. Çirkinliğine yapacak bir şey yok.

30 mayıs 2020 16:00

10. hah 10. anonim aynen öyle benim de. büyük ve taraklı. bi de yılar önce üstüne annem tepsi düşürmüştü(gizlinot: bunu nasıl becerdin be anne) bu yüzden sol ayağımın orta parmağı hafif şişik ve koyu. baş parmağım çok tontik. dediğim gibi kızlar ailedekilerin tüm uzuvları minicik olduğu için kıstas yapmışım. kendimi çirkin ördek yavrusundaki başrole benzetiyorum ailemle alakam yok :( bi de bi kaç kötü anım var ayağımla bu yüzden kompleks haline getirdim sanırım hepinize çok teşekkür ederim canlarım zahmet edip yazmışsınız.

30 mayıs 2020 16:09