büyük&sarkık memenin cinselliğe etkisi?

iyi geceler süslüler, 22 yaşındayım, bugüne kadar cinselliği ne kadar istesem de hep kendimden uzak tutmaya çalıştım çünkü memelerim büyük ve inanılmaz derecede sarkık, yapısı böyle yani hiçbir zaman dik olmadı maalesef. ne zaman güzel dik bir meme görsem iç geçiririmfjfkf neyse bu meme problemi yüzünden inanılmaz çekiniyorum, bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mıdır, sekse veya cinselliğe ne kadar olumsuz etkisi vardır bunun:( g

1. Biyik mimi fiviriliri

Zorla kücük meme vs büyük meme kavgası cıkartacaksınız cevap kısmında...

süslü, sorunun cevabı erkekten erkeğe göre değişir, malum herkes aynı fabrikadan çıkmıyor. Ama şu bi gerçek ki erkekler meme sever. Yani işler o raddeye geldikten sonra “hmm senin de memelerin sarkıkmıs libidom düstü” diyecek biri olduğunu sanmıyorum. Kimisi kücük memeyi daha cok sever, kimisi büyük memeyi daha cok sever ama neredeyse hepsi meme sever... takılmaaaa aman gitsin, sonsuza dek bakire mi kalacaksın memelerin sarkık diye?

30 kasım 2019 05:03

2. Süslü onsevismede sütyenini  çıkarma djdjjsd sonra zaten çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

30 kasım 2019 08:30

3. 90D büyük ve sarkık memeliyim. 2 kişi gördü, ikisi de avcuna sığdırmaya çalışmaktan sarkıklığına odaklanamadı skdjdkflflfl

tabi şu anki ve 3 yıllık ilişkimde kendim dikleştirmek istediğim için bunu konuştuk ama "yer çekimi var, geri inecek boşuna para verme" diyor :)

siz canınızı sıkmayın. 100 kiloyu aşkın, vücudunun her yerinde çatlak olan, maymun gibi kıl çıkaran, büyük ve sarkık memeli biriyim. ama sizi sevecek insan bunların ötesini görüp seviyor. hem sevişme esnasında da böyle detaylara kolay kolay takılmıyor kimse.

ayrıca ben bu haldeyken bile erkekler cinsel olarak arzuyla yaklaşabiliyor. o yüzden dünyaya kese kağıdı olarak bile gelseniz, kimin kese kağıdına şehvet duyduğunu bilemezsiniz. insanların zevkleri farklıdır. özgüvensiz olacak bir şey yok, bu içinde yaşadığımız bedenimiz :)

30 kasım 2019 09:06

4. Sekse olumsuz degil aksine inanilmaz olumlu etkisi var. dd cup ve dogal olarak sarkik memeliyim bu zamana kadar iltifat almadigim olmadi. Olumsuz yanlarini sirt agrilari, istedigin her kiyafeti giyememek, kaliteli sutyen ve bikiniye harcanan paralar gibi seyler ama sekste kesinlikle avantaj.

30 kasım 2019 09:06

5. Bu konudan müzdaribim. Doğru iç çamaşırı bulamıyorum ee haliyle sırt ağrısı yapıyor küçülttürmek istedim ama cesaretim yok. Amaaa işte burası sorunuza asıl cevap erkekler beğeniyor cidden etkileniyorlar ben de seviyorum açıkçası. Doğru iç çamaşırı konusunda tavsiye verebilecek süslüler varsa takipteyim.

30 kasım 2019 10:35

6. son anonim ve benzeri düşüncedekiler. yazık üzülüyorum size, neden böylesiniz? aslında bu “kendinizi avutmaktan vazgeçin onlar büyük meme seviyor hahahaaa” düşüncesinin altında başka bir psikiyatrik durum aramalı.

belki küçük memeli biriyle alakalı bir travma veya yaşanan bir travmayı küçük memeli biriyle eşleştirerek bir savunma mekanizmasını kullanma.

kendinizi ve diğer insanları sevin lütfen.  bu tarz düşüncelerle başkasını yerdiğini zannetmek sizin egonuzu tatmin etmemeli.

bu arada sözüm bu kafa yapısında olan herkese, burada örnegini gördüğüm için söyledim

30 kasım 2019 10:37

7. Kızlar farkında mısınız bilmem küçük meme seven de var yani kimse kendini avutmuyor. Hatta bir erkek arkadaşım baya küçük popolu zayıf kızları beğenirdi hep. Normal kiloda olanlar bile ona çekici gelmezdi manken gibi zayıf olmalıydı. Her erkek aynı olmuyor kimseye “kendinizi kandırıyorsunuz erkekler sevişmek için yalan söylüyor” diyemezsiniz.

30 kasım 2019 10:44

8. Abim mesela büyük meme sevmiyor. Çirkin durduğunu düşünüyor ve tüm sevgilileri bariz küçük memeliydi.yakın bir erkek arkadaşım da öyle. Her erkek sever kalıbını çürütmek için söylüyorum bunu. Nasıl tüm erkekler aynı şeyi sevebilir kafayı mı yediniz? Bir kısmı büyük kalça seviyor, bir kısmı büyük meme. Bir kısmı büyük olan hiç bir şeyden hoşlanmıyor. Garip ama aşırı kilolu, obez kadınları çekici bulan erkekler de var.

Ve biz kadjnlar, cumartesi sabahı mememiz yüzünden alttan alttan iğnelemeyle karşı cinse yaranmaya çalışıyoruz üzücü olan burası.

30 kasım 2019 10:46

9. Kendi mememin kaç olduğunu yazmadım ki :p

Küçük memeli olduğumu nereden çıkardınız?

30 kasım 2019 10:56

10. soru sahibi sen=ben resmen, hic dik memem olmadi kendimi bildim bileli sarkik ve buyukler. en buyuk hayalim mememi biraz kucultup diklestirmek, ozguvenimi cok etkiliyor acikcasi :( ama erkek arkadasim cok begeniyor ve seviyor yukarda bir suslu yazmis avuclarina sigdirmaya calismaktan odaklanamadilar bile diye ayyynnen oyle. dert etme suslu bu konuyu o yuzden :) insallah hepimiz bir gun hayal ettigimiz memelere kavusuruz 🤘

30 kasım 2019 11:03