bıktım artık :( acne rosacea (gül hastalığı) için istanbulda cildiye doktoru tedavi önerisi vs?

süslüler merhaba acne rosacea rahatsızlığım bulunuyor, cilt bakımına gittiğim yerdeki estetisyen farketmişti doktora gitmemi söyledi hemen ardından ben iki yerde doktora gittim biri özel biri devlet, özeldeki doktor lazer tedavisini önerdi ama onunda tam olarak geçirip geçirmeyeceğinin garantisi yok dedi bu arada seansı 800 tl gibi bişeydi. devletteki doktorda tedavisini olmadığını söyledi roza krem verdi. ben özellikle bu konuda deneyimli bir doktora görünmek istiyorum, inanın artık çok sıkıldım cildimden ve kızarıklıklarımdan.

1. Aynı hastalığı geçirdim süslü geçen yıl. Esenlerde güney hastanesi kaşif bey var o bir krem yazdı. Eczane karısımını hazırladı düzenli olarak sürdüm onu ve geçti . Sana yakınsa şansını deneyebilirsin

5 kasım 2018 11:03

2. çok teşekkür ederim cevabın için süslü, kremin içeriğini biliyor musun?

5 kasım 2018 11:05

3. Bilmiyorum süslümm eczane böyle bi kaba koyup vermişti bana da . Geçti hepsi sonra

5 kasım 2018 12:07

4. hepsini geçirdiyse çok iyi gerçekten, hastane bana baya uzak kalıyor ama tek çaremse giderim tabi ki.

5 kasım 2018 12:08

5. başka önerisi olan yok mu?

5 kasım 2018 14:02

6. süslü taksimdeki rebul eczanesinin kendi hazırladığı krem mükemmel, roza kremi diye söyleyince veriyolar, şiddetle öneririm ama tabii doktora gidebilirsen git yine de

6 kasım 2018 00:29

7. çok teşekkür ederim süslüm bakacağım.

6 kasım 2018 08:52

8. süslüm kremin fiyatını biliyor musun?

6 kasım 2018 09:07

9. 120 civarıydı birkaç ay önce süslü, ama uzun süre gidiyo büyük pompalı bir şişede

6 kasım 2018 15:22

10. teşekkür ederim ekşide (link: https://eksisozluk.com/entry/65108207 şöyle) bir entry gördüm kadıköye taşındığı hakkında, sen taksimdekinden mi almıştın süslüm?

6 kasım 2018 16:50