bıyık bölgesi epilatörle alınır mı?

ağda yapamıyorum, ip konusunda da çok beceriksizim. epilatörle alınır mı? düşük hızda bikini başlığını ya da hassas başlığını kullansam sonrası için sıkıntı yaratır mı? kıllar erkek bıyığı moduna evrilir mi yani

1. Denemeye değer mi diyorsunuz, öyleyse alayım. Bıyıklı bir yiğido olmaktan daha iyidir. Teşekkür ederim.

5 nisan 2019 13:22

2. Eski oda arkadaşım senelerdir alıyormuş o şekilde. Ilk gördüğümde şok olmuştum

5 nisan 2019 13:24

3. benim annem yapıyor bunu ama onun yaştan mı, makineden mi bilmiyorum ama sert sert çıkıyor.

5 nisan 2019 13:27

4. ben 2 haftada bir kuaförde kaş bıyık aldırıyorum epilatör çok tahriş eder ya yapamam yani.

5 nisan 2019 14:00

5. Zoretanin kullanıyorum o nedenle ağda imkanım yok. Bir de ilaca başladığımdan beri minik şeffaf sarı tüyler çıkmaya başladı. Onlardan korkuyorum

5 nisan 2019 14:05

6. braun'un yüz yıkama başlığı ile satılan epilatörünü kullanıyorum. kuaför arama derdim bitti. tatillerde de hep yanımda. tek sıkıntısı çıkması için bazen beklemek gerekiyor yoksa 2 günde bir yeni çıkanları almak gerekir.

5 nisan 2019 14:29

7. Rossmannda braun tarzı pilli jilet satılıyor daha uyguna.

5 nisan 2019 14:39

8. braunun yüz epilatörünü alın. bence bacak için aldığınızı yüze uygulamak başlığı düşününce riskli ve anlamsız

5 nisan 2019 17:33

9. bıyık alma yayını denediniz mi ? ben de iple pek beceremiyorum ama bu yaydan çok memnunum

5 nisan 2019 17:36

10. Ben epilatörle dudak üstümü çok kötü yara yapmıştım bazı yerlerden bir kaç kez geçtiğim için. Bence youtubedan falan bakarak iple almayı öğrenin daha risksiz hem kalinlastirmaz da

5 nisan 2019 19:23