başak burcu erkeği kestirip atma tecrübe paylaşacak?

başak burcu erkeği tanıdığı vs olan var mı süslüler biliyorum direk karakteri burçla bağdaştırmak doğru değil ama ayrılıkta insan her yola başvuruyor işte kendini avutmak için. başak burcu erkeği terk ederse pişman olur mu döneni gördünüz mü çok üzgünüm :(

1. Benimki de dahil geri döneni görmedim . İsteyin ama beklemeyin süslücüm

11 eylül 2018 19:43

2. Yine genelleme yapıcam ama çok gururlu oluyorlar süslü ben de öyleyim.

11 eylül 2018 19:53

3. süslü başak burcu eski sevgilim her defasında döndü, öyle koşa koşa bi geri dönüş değildi ama dönüyordu.

başak burcu çok yakın bi erkek arkadaşım vardı normalde tek seferde silen biriydi insanları ama aramız bozulduğunda adım atan,tekrar yazan taraf oldu çoğu kez.

yaniii kişiden kişiye göre değişir sanırım ama başak burcu kişilerin takıntılı olduğunu söylüyorlar ama bu takıntı insanlar için mi başka şeyler mi bilmiyorum

11 eylül 2018 20:17

4. 3. anonim kendisi mi terk etti sizi de döndü ve bu ayrılık sürecinde konuşma veya çabalama gibi girişimleriniz oldu mu sizin. yoksa tamamen çekilip hiçbir şey yapmadınız mı ? yorumlar da ilgi ister ayrılık sürecinde vazgeçtiğinizi göstermeyip çabalayın diyor ama istemeyen kendisi rahatsız etmek istemiyorum

11 eylül 2018 21:03

5. süslü 1 kere ben 3 kere de o ayrılmıştı artık bizimki ilişkiden çıkmıştı biraz ama o yazdı hep.

ben geri çekilme, hiçbir şey yapmama taraftarıyım ama genel olarak çünkü merak ve özlem duygusuyla yazma ihtimali daha da artıyor

11 eylül 2018 21:21

6. çok teşekkürler hepinize

11 eylül 2018 21:23

7. süslü erkek kardeşim başak burcu. asla geri dönmüyor acı çekse de her yerden siliyor ve asla bana haber getirmeyin diyor. haber getirenlerle görüşmüyor değişik bir tip :D ama eski erkek arkadaşım da başaktı. çok medenice ayrılmıştık uzun zamandır görüşmüyorduk geçen hafta yazdı bir kahve içmeye çıktık. bu dönmekten sayılır mı bilmiyorum ama döndü neticede

12 eylül 2018 15:54

8. dönsün nolur dönsün ya çok üzülüyorum çok