babam kendisini odasına kapatıyor yanına girdiğim zaman telefonunu hızlı hızlı aniden kapatıyor?

ya porno izleyen baba başlıklarını gördüm kendi özelidir kimseye zararı yok fark ettirmeden izlesin ben izlemiyor muyum sanki. lafım sözüm ona değil ama ya başka biriyle konuşuyorsa? ve ayrıca bu odaya kapatması neden kendini? annemle televizyon izliyoruz oturma odasında youtubedan video izliycem diye bütün akşam kendini yatak odasına kapatıyor. bu sabah erkenden uyandım o bizden önce uyanıp oturma odasına geçmiş babalar gününü kutlıcaktım öyle aniden karşısına da çıkmadım kapı zaten açıktı, parkeler çıtırdıyor geldiğimi duymuştur. girdim içeri, aniden bi hırsla telefonununda açık olan sekmeleri kapatmaya çalıştı. babalar gününü kutlıcaktım dedim gel kızım diyo bi yandan telefonunu çarşafın altına saklıyo sonra sarılmak için doğruldu sarıldığı zaman arkamdaki eliyle kapatmaya çalışıyo falan. ay tamam baba bakmıyoruz telefonuna neden bu kadar hızla kapatmaya çalıştın ki dedim. neden hızlı kapatayım sana öyle gelmiştir diyo. başkalarıyla mı konuşuyor emin olmadan anneme bir şey asla demem. kendini odalara kapatıp neler yaptığını öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim?

1. Bence tam tersi annene çıtlar bu durumu. Babam neye bakıyor ya hiç gelmedi bugün yanımıza de. Şakasına takıl anneeee babam yine telefonla oynuyor bak dikkat et de bakalım baban nasıl tepki verecek. Genel baba tepkisini bilirsin. Onun dışında Farklı tepki verirse şüphelenebilirsin. Annen baştan bu duruma müdahale ederse belki hiç başlamadan bitebilir böyle bi durum varsa bile.

21 haziran 2020 12:08

2. valla başka kadınlarla görüntülü konusuyor ya da yazisiyor olabilir gibime geldi, babaniz kac yasinda bilmiyorum ama böyle görüntülü chat siteleri var ya genelde bu yaşlarda adamlar oralarda takiliyor. bence annenize söylemelisiniz biraz kurcalasın bu durumu siz fazla karismayin ikisi evli sonucta.

21 haziran 2020 12:10

3. @anonim 3 karısı farkında olmayabilir, kızı farkında ne var bunu merak etmesinde? Sorgulamasında?

21 haziran 2020 12:17

4. babam 50 yaşında süslüler

ya annemin de aklı böyle şeye gerçekten çalışmaz bir şeyi fark edersem ben ederim süslü ondan annemin dikkatini bile çekmemiştir. 27 senedir evliler babamın aldatma vukuatı hiç olmadı annem d kocasına gözü kapalı güveniyor sanırım bu yaştan sonra. ama kendini odalara kapatması, ben gelince telefonu çarşaf altına saklamasına anlam veremiyorum. pornoysa porno valla medeni karşılıycam ya her insan izliyor bana ne diycem gerçekten. ama biriyle konuşuyorsa bunu kabullenemem

21 haziran 2020 12:23

5. Pardon siz iyi misiniz??? Babası annesini aldatsa sesini çıkarmayacak mı? Annesini uyarmayacak mı? Sizin başınıza gelse babanız annenizi göz göre göre aldatsa ay aman babamın evliliği işte bana ne mi diyeceksiniz? Burası gerçek hayattan bağımsız değil kafanıza sokun.

21 haziran 2020 12:23

6. @anonim 5 bakın annenizi uyarmışsınız olması gereken bu zaten. Baba da sen kimsin diyemez çünkü sadece anneyi aldatmıyor çocuklarını da aldatıyor aile birliğine zarar vererek. Çok üzüldüm bu arada umarım aşabilmişsinizdir...

21 haziran 2020 12:28

7. anneni aldatıyor da olabilir. 2 arkadaşımın babası da benzer şeyler yaşamıştı ikisinin de aldattığı çıktı ortaya. bir tanesi boşanıp aldattığı kişiyle evlendi hatta :/

21 haziran 2020 16:32