babam oruç tutarken annem sürekli yanında yemek yiyor?

ay sabah sabah ayar oldum süslüler babam oruç tutuyor oturuyor annem yanına elma alıp geliyor ay canın çekmez dimi diye şap şap sulu elma yiyor babam da bi şey demiyor ama çok rahatsız oldum. ya yazmak istedim sinirimden ben de tutmuyorum bu arada odada görmeden yiyorum yani

1. Öyle zaten babam asla sorun etmiyor umrunda bile değil ben sadece annemin düşüncesizliğibe sinir oluyorum

2 nisan 2022 12:01

2. ss babanız çocuk mu öyle hemen canı çektiği için acılar yaşasın dmdmdm ay çok komik bir duyar bu ya. ben tutuyorum yanımda yiyene de afiyet olsun. tüm dünya benimle beraber oruç tutmak zorunda değil

2 nisan 2022 12:02

3. babası kendi iradesiyle tutuyor ama annesinin bu kadar gözüne sokmasınada gerek yok yani, nispet yapar gibi birde canın çekmez dimi demiş ben olsam bende sinir olurdum

2 nisan 2022 12:03

4. Süslüler yanmdaki insan yemek yese ben de sinir olmam ama 4 odalı bi evde gelip yanında yemesinin anlamı yok yani ne var

2 nisan 2022 12:10

5. Sanane kız! Ramazanda kafeler restoranlar kapansın diyenden ne farkın var senşn şimdi? Baban rahatsız olsa kalkar içeri gider, bakmaz.

Ben müslümanken hiç umursamazdım 13-14 yaşındaki halimle yanımda yemek yenmesini. bu kadar kırılgansa, dayanamıyosa tutmasın oruç, rahatsız olan taraf.

2 nisan 2022 12:22

6. Ben de başka odalarda yeme imkanı varken oruçlu bir insanın yanında yemesini saygısızca buldum süslü

2 nisan 2022 12:33

7. Yaaa öff cafe restoran ile bu konu ne alaka ya. Saçma sapan. Benim kardeşim aldığı ilaçlar nedeniyle tuzlu yemek yiyemiyor diye eve cips bile almaz, alırsak da asla yanında yemezdik. Hoş bir şey değil bu. Daha dikkatli olunabilir

2 nisan 2022 12:34

8. Ben de inançlı değilim ama saygı duyduğum için elbette yanımdaki insana göre hareket etmekten çekinmem gerektiğinde. Onun yanında yemek zorunda değilim ki. Onunla isim bittiğinde gider 1 saat sonra kendim ne istiyorsam yerim mesela. Bu Ortadoğululuk değil görgüdür. Sadece oruç için değil, o kisi vegansa yanında löp löp kebap yemem yani mesela. Müslüman çalışanları anlamak için ayda birkaç gün oruç tutan koreli ceolari görsen düşüp bayılacaksın herhalde.

2 nisan 2022 12:43

9. Bu konuyu annenle konussan canim? İletisim101 yaziyorum sana

2 nisan 2022 13:02

10. Oruç nefsini kontrol etmektir, edemiyorsa tutmaz, rahatsız oluyorsa başka odaya gider, ayrıca sana ne?

2 nisan 2022 13:10