babam sürekli telefonumu istiyor?

evimizde televizyon yok alabilirdi zamanında ama almadı . çünkü eve mobilya da almaz teknolojik alette . gider marka kıyafetler ama eve çöp almaz. 22 yaşındayım akıllı telefon kendi imkanlarımla kendim aldım daha bu yaşımda yeni. bunu öncesinde ergenlikte ne gibi psikolojik sorunlar yaşadım az çok tahmin edersiniz. o yaşta her şey kafaya takılıyor. şimdi evde tek teknolojik alet benim telefonum ve gelip gidip haber izlemek istediğini söyleyip telefonumu istiyor . telefon özeldir sevgilim var mesajlar falan geliyor. vermek istemiyorum. bi yandan da üzülüyorum vermiyorum bencillik yapıyorum diye. çünkü son bir yılda çok yıprandı meslek hayatında be sağlık açısından . bilmiyorum geçmişin kini var sanırım . en güzel televizyonu alabilirdi zamanında . şimdi alamaz o ayrı. ne yapmam lazım sizce? çok bunalmış durumdayım.

1. Baba sana da bi akilli telefon alalim sevdin sen bunu deyin saka yollu. Vestel telefonlar falan var 1000 tl altinda fiyatlari olan yada operator kampanyalari oluyor faturasina yansir taksitleri. Onlari gosterin. Boyle boyle sizin kullandirmak istemediginizi anlar diye dusunuyorum. Telefonunuzu kullandirmak istememenizde problem yok. Dediginiz gibi ozeliniz.

27 şubat 2018 22:12

2. Bence de babanızı telefon almaya yönlendirmeniz daha doğru

27 şubat 2018 22:17

3. Cevaplar için teşekkür ederim..bi nebze suçluluk duygusu azaldı. Babamın zaten tuşlu telefonu var akıllı telefon oda şu almak ister ama maddi durumumuz son zamanlarda kötü.

27 şubat 2018 22:35

4. Teşekkürler cevaplarınız için süslülerim