yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    24 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    babam sanırım annemi aldatıyor, küçük kardeşim şüphelenmiş?

    kızlar ben ailemden ayrı yaşıyorum. anneme böyle bir şeyin net olduğundan emin olmadam söylersem mahfolur o nedenle emin olmam lazım. erkek kardeşim var 18 yaşında o bişeylerden şüphelenmiş biri ile görüştüğüne dair. bu arada daha önce hiç böyle bir şey yaşanmadı. ben bunu nasıl ortaya çıkarabilirim. casus programları mı kurdursam? kurdursam nasıl kurduracağım vs kafam çok karışık

    1. siz karışmayın. belki anneniz farkındadır ve boşanmaya cesaret etmediği için görmezden gelmiştir. eğer siz ona bunu söylerseniz ve bir boşanma olmazsa, karşınızda küçük düşen, kabullenen biri olur, ve bunu babanız da öğrenerek daha rahat bir aldatma içine girer. Yapacağınız her hamle, onların ilişki dinamiğini bozar.

    not: 16 yaşında babasının başka bir kadınla cinsel muhabbet yaptığını yakalamış ama bunu hiçbir zaman annesine söylememiş birisi. 

    2.not: babam annemi zamanında 1 kere aldatmış galiba kısa süreli, bunu da çook çok sonradan anlamıştım.

    diyeceğim şu ki: karışmayın.

    28 ekim 2022 09:19

    2. haklısın. ama annem babamın çok sıkıntısını çekti ve hep söylemiştir asla affetmeyeceğim şey aldatılma diye. ben farklı bir şehirde yaşıyorum ve maddi durumum iyi. annem bunu bildiği için ayrılır asla kalmaz ama tabi çok üzülür. ama emin olmadan asla bir şey yapamıyorum. Bir de unu bana söyleyen 18 yaşında erkek kardeşim. ona düşüneceğimi söyledim. eğer bir şey yapmayalım dersen o da bana karşı hiddetlenecek ve kendi kendi bir işlere kalkışabilir

    28 ekim 2022 09:22

    3. tamam o zaman, annen asla affetmez ise maddi durumu da iyi ise söyle ayrılsın. Bi 10 sene sonra ben naptım dersin kendi kendine. insan böyle bir durumun yükünü almamak için bir adım geri durur. 

    28 ekim 2022 09:31


    4. şu an bir şey zaten yapmıyorum. ama net öğrenmem lazım. ayrıca erkek kardeşime de bişi demem lazım ki sacma bişi yapmasın. çocuk zaten ergen

    28 ekim 2022 09:41

    5. Ne alaka söyleme ya bunu bilmeye annenin hakki var.

    28 ekim 2022 09:45

    6. işte yukarıda 18 yaşını aşmamış bir ergen görüyorsunuz.

    valla şöyle bir bakıyorum da z kuşağı baya salak, bizler yine iyiymişiz. Benim annem babamı çok seviyordu ve su an hala birlikteler, sonraki yıllarda da babamın bir şeyini yakalamadım. Annemin babamı terketmeyeceğini tahmin ediyordum o yüzden grururunu kırmak istemedim, kaldı ki zaten affetmiş belli ki. Affedecek insanın suratına aldatıldığını vurmak o kadar berbat bir şey ki o insan için. Affetmeyecek ve zaten boşanma niyeti olan biriyse, söylemekte sorun yok. Ama buna bir nevi siz söyleyerek sebep olduğunuz için bu vicdani yükü kaldırabilecek misiniz bunu şu anki z kuşağı 18 yaş kapasitenizle cevaplayabileceğinizi sanmıyorum da neyse.

    28 ekim 2022 09:49

    7. Anon 1 evlerden ıraksın.

    28 ekim 2022 10:08


    8. Anon 4, annesiyle babasını ayırmadığı için evlerden ırak oldugumu söyleyen leş bir evlat.

    28 ekim 2022 10:15

    9. Anon 1ler her zaman gerizekali olmak zorunda mı ? Yaşımı nerenle görüyorsun embesil. İlerde aldatilirsan çocukların sana söylemez umarım boynuzlarinla yasarsin

    28 ekim 2022 10:15

    10. a1'i söyledikleri nedense a4'e çok dokunmuş birz kuşağı galiba :d bilmeye hakkı varsa bunu onlarla aynı evde yaşamayan evladının yüklediği casus programlardan değil bizzat kocasının ağzından duyması gerek. Koca yediği haltı çıkıp karısına söyleyemiyor karı kocanın ilişkisinde çocuklar devreye giriyorsa bu işleri sadece daha da çirkinleştirir karışma denmesinin sebepleri var.

    28 ekim 2022 10:22