babamla kavga ettik sevgilim olduğunda ona söylemek zorundaymışım?

kızlar her gün kadın cinayeti duyuyoruz ve babam da haklı olarak tedirgin oluyor. bugün bana gelip benden bir şey saklamayacaksın tüm arkadaşlarını sevgililerini bilicem dedi. fakat daha önce lisedeyken sevgilim var dediğimde derslerim her kötüye gittiğinde sevgilimden dolayı olduğunu söyleyip kavga ediyordu benimle ve en son ayrılmamıza sebep olmuştu bu durum. öyle olunca ben de bir daha söylememe kararı aldım ve söylemiyorum artık bilmiyor özel hayatımla ilgili hiçbir şey. kendisine de bugün o zamanları hatırlattım ve sen böyle derslerim kötüye gittikçe onu bahane edip bana bağırır çağırırsan ben sana nasıl söyleyeyim dedim ve yine kavga ettik. söylemek zorundaymışım, ondan bir şey saklayamazmışım o benden daha tecrübeliymiş nasıl biriyle birlikte olduğumu ben anlayamayabilirmişim ama o anlayıp beni koruyabilirmiş. haklı elbette ki ben de söylemek isterim fakat şu an çok zor bir bölümde okuyorum tek bir dersten kalsam onun yüzünden kaldın diyecek ve sürekli kavga edeceğiz. derslerim kötü giderse kızmayacağına söz verirsen söylerim diyorum ne demek söylememek söylemek zorundasın diye yine bağırmaya başlıyor. siz böyle bir durumda ne yapardınız sevgiliniz olduğunu babanıza söyler miydiniz?

1. Babana he babacim soylerim der soylemezsin. Annene soylersin o kimle oldugunu bilir allah korusun kotu bi durum olursa. Madem babanin mizaci kaldiramiyor erkek arkadasin oldugunu ogrenmeyi, boyle bir alternatif deneyebilirsin.

16 ağustos 2020 22:49

2. Bilmek istemesi özellikle bu dönemde gayet normal. Benim ailemle diyalogum iyidir arkadaşlarımı tanırlar bilirler ama gönül işlerinden hiç bahsetmem. O yüzden söylemeyi tercih etmiyorum

16 ağustos 2020 22:50

3. Haklı. Maalesef haklı, günümüz çok kötü.

16 ağustos 2020 23:41

4. Ya bence babanız size bir şey olur korkusunda. Biraz da sevgiliniz olmasını istemediği için dersi falan bahane edip sorun çıkarıyor gibi ama sevgili durumuna uzak değil,en büyük korkusu size zarar gelmesi.

Böyle babam olsa ben sevgilimden bahsederdim. Hatta sevgilime de babamın ondan haberdar olduğu ve ilişkimizin çok iyi olduğunu beni koruduğunu vs hissettirirdim ki psikopatin tekiyse caydirici olsun. Maalesef sevgiliye bile guvenilmeyecek bir dönemdeyiz ve babanıza haber vermek size zarar vermeyeceği gibi büyük bir zarardan da koruyabilir.

Ailemi hiçbir şeye dahil etmeyi sevmem ama böyle düzgün insanlar olsalardı kendimi güvende hissetmek amaçlı yukarıda yazdığım şekilde bir yol izlerdim.

Cidden kimin kime ne yapacağı belli değil,babanıza güvenin

16 ağustos 2020 23:44

5. Ailemden gizlerdim eski sevgilimi, psikolojik şiddet uygulamaya başlamıştı. Yalan söylerek evinde kalırdım, gece eve dönemeyeceğime emin olunca bana istediği gibi davranmaya başladı. Sindim ben de mal gibi. Ayrılınca da aileme anlatacağıyla ilgili tehdit etti. Bu olaydan sonra babamla her şeyi paylaştım. Onun içi rahat, benim içim rahat. Olmaz demeyin, iyi görünüme bürünmüş psikopatlar var maalesef. O yüzden haklı baban

17 ağustos 2020 00:30

6. 1 buçuk yıldır tanıyıp 8 ay aynı evde yaşadığım sevgilim burnunu kırdı tekme tokat dövdü suratım morluk içinde dolaştım 1 hafya, ve ailemin haberi vardı onla birlikte yaşadığımdan

Bu bile dövmesine engel olmadı

1 gün boyunca zorla evde kilit altında tuttu eğer ailem nerede olduğumu bilmeyip telefonuma ulaşamayınca meraklanıp peşime düşmese ben nasıl kurtulacaktım sevgilimin elinden?

O yüzden kimde kaldığınızı kimle görüştüğünüzü anne bAbanıza bildirin.

17 ağustos 2020 09:11

7. anonim 7 süslü yaşadıkların için gerçekten çok üzüldüm ama güzelce kurtulmuş olmana çok sevindim. umarım bir daha hiç yaşamazsın böyle bir şey. ailen de çok iyiymiş bravo.

17 ağustos 2020 15:50

8. @ anonim 8 çok teşekkür ederim sevgili süslüm umarım hiç bir hemcinsim bi daha böyle korkunçluklar yaşamaz. Evet ailem harika anlayışlı insanlar o yönden çok şanslıyım.ama en kötü aile bile elin oğlundan iyidir diye düşünüyorum ve ailelerimizle iletişimimizi güçlendirmeye çalışalım.

17 ağustos 2020 16:44