babası kıyafetine karışan var mı?

bugün evden cıkarken eşofmanımın üstüne giydiğim beli lastikli sweat hareket edince açılıyor diye bununla geliyosan gelme dedi. şok oldum. belimin 2-3 cm açılması  kimi nasıl tahrik edebilir? hem de ablamlara oturmaya gidiyoduk rahat hissettigim bi yer oldugu icin önemsemedim. gittim üstümü değiştirdim suratım değişti tabii. ben haklıymışım di mi falan dedi değilsin ama yine de saygısızlık etmemek icin değiştirdim deyince beni ittirdi ve git giy onu o zaman ama gelme dedi :ddd sinirden ağladım biraz. ben mi abartmışım? (eşofman da bershka powerpuff girls olanlardan)  nasıl tepki verecegimi bilemedim mal gibi kaldım cok zoruma gitti 21 yasında eşek kadar insanım bu muameleye ne tepki verilirdi ki hala kendimi bok gibi hissediyorum

1. Haklısın bence

1 kasım 2021 00:20

2. süslü ne abartması saçmalama? Gerçekten "açık" da giyinsen böyle tepkiler vermesi ne kadar sağlıklı kocaman adamın allah aşkına

1 kasım 2021 00:30

3. a1 en azından "kişi kendinden bilir işi" lafını örnek aldığını açıkça belli etmiş baban, böyle bir ailede büyümedim ama ne kadar kötü olabileceğini anlıyorum süslüm kıyamam sana

1 kasım 2021 00:33

4. Karışıyor süslü aslında karışmıyor gibi görünüyor çünkü onun yanında laf edebileceği şeyler giymiyorum. Biraz geri kafalı maalesef üniversite mezunuyum ama şu an işsiz olduğum için bu konuda kendimi savunmak yerine tartışmadan kaçıyorum. Ne yazık ki bu ülkede manevi bir bağımsızlık yaşamak için önce maddi bağımsızlığı kazanmak gerekiyor. Ailemize karşı olsa bile...

1 kasım 2021 00:36

5. Süslüler teşekkür ederim ya iyi geldi cidden kalbim o kadar kırık ki. Babam normalde iyi biridir ama üstümde çok fazla baskı kurmaya çalışıyor bundan bıktım artık. Bugün bu basit meselede bile takındığı tavır beni o kadar korkuttu ki beni dövecek sandım cevap veremedim. Annem de evde yoktu beni tekme tokat dövecek gibi hissettim o çaresizliğimi unutamıyorum normalde her şeye diklenen ben dondum kaldım kedi gibi köşeye sindim allah kahretsin

Şimdi ona karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.

1 kasım 2021 01:51

6. a3 süslü bana yolunu anlatır mısın babam acayip derecede manipülatif ve baskıcı biri. Kendini mele gibü gösterir ama bilinçaltımda ondan öyle bir korkuyorum ki bugün daha iyi farkettim beni sindirmek için atıyo tüm adımlarını. Bende baş edecek güç var mı emin değilim😔

1 kasım 2021 01:53

7. a3 ben seni çok iyi anladım ve upuzun yazmışsın çok teşekkür ederim okumak bana çok iyi geldi süslüm umarım tüm güzel dileklerin gerçekleşir 🥺💖

1 kasım 2021 03:14

8. Bütün erkekler aynı diyince kızarlar bir de al işte hepsinde var potansiyel yeter ki fırsat olsun

1 kasım 2021 13:59

9. Benim ki de böyle. Ayrı yaşıyorum ve onlar Yokken giyiyorum. Onlarla anlaşmak imkansız en iyisi gizli onların haberi olmadan yapmak. En azından canımı sikamaz

1 kasım 2021 17:01