baddies sayfasını takip eden erkek hakkında ne düşünürsünüz?

sevgilisi olan veya olmayan takip etse ne düşünürsünüz? ayrı ayrı cevaplar mısınız acaba yoksa ben mi tutucuyum

1. Gizli ya da açık bir şekilde her heteroseksüel erkek güzel kadınlara bakar, beğenir. Hele sosyal medya gibi güzel kadın cennetinde bakmaması mümkün mü? Bizimki gibi gerikafalı ülkelerde oran daha az olsa da pek çok kadın da aynı şekilde yakışıklı erkeklere bakmaktan zevk alır. Estetik olan, güzel olan her şey dikkat çekicidir çünkü. Kadın için de erkek için ayıp değil bunlar. 2020 de bunları konuşuyor olmak bile üzücü.

12 mart 2020 22:27

2. Abazalığın adı modernlik oldu artık.

12 mart 2020 22:31

3. sevgilisi olmayana bir şey diyemem de sevgilisi olan bir insan zaten hayatındaki insana bakıp zevk alır ki neden başkalarına bakmak istesin? bu yüzden rahatsız olmak gerikafalılık mı oluyor bilemedim

12 mart 2020 22:34

4. Abaza ve a*salak olduğunu düşünürüm. Tutuculukla ne alakası var cinsel ihtiyaçları karşılamak için gayet güzel porno siteleri var instagramdan güzel kız bakmak ne demek? Ki o baddies hesaplarındaki çoğu kız escort tipli basit görünüşlü kızlar. Güzel ünlü bir modeli falan takip etse yine tamam da baddies hesabı takip etmek aşırı ucuz.

12 mart 2020 23:01

5. ayrıntı vereyim o zaman. instagram baddies nasıl bilmiyorum ama baddies sport sayfasını takip ediyor diyeyim. yalan yok gerçekten güzel kızlar var ve escort tipli değiller kesinlikle, zaten bu yüzden rahatsız oldum escortları beğenen midesizdir

12 mart 2020 23:17

6. (yazar: anonim4)

güzel kızlar veya yakışıklı erkekler paylaşılıyor kimisi ünlü kimisi değil. twitter hesabı diye biliyordum instagramda da varmış sanırım

12 mart 2020 23:19

7. anonim 1’in ilk cümlesi doğru. her hetero erkek güzel kadın beğenir. ancak o baddies’teki kadınların çoğu... nasıl desem bilemiyorum. ilgi çekmek için götünü açmak ayrı bir olay. anlatamıyorum. eğer güzel kadın görmek istiyorsa peri kızı gibi kadınlar var.

yani baddies takip eden bir erkek muhtemelen düşük profilli ama kendisini olduğundan beş kat yüksekte göstermek isteyen birisidir diyorum

13 mart 2020 09:20