1. Süslü tek başına yapman zor ya profesyonel yardım alman daha iyi sanki.
- süslü
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
bakır saçtan kurtulma çalışması?
uzun bir süredir bakır boyuyorum saçımı, kuaföre gitmedim, açma işlemi hiç yapılmadı. evde kutu boyalarla kendi kendime hallediyordum ne güzel. fakat biraz sıkıldım ve kendi rengime (koyu kumral diyebiliriz) döneyim dedim. boya işlerinden cidden anlamıyorum, kıt bilgimle dedim ki turunculuk istemiyosan küllü renge boyamalısın (bravo??????) ve dün gittim küllü kumral bi boya alıp boyadım, banyoda bakınca her şey çok güzeldi. taa ki salona gidip gün ışığında görene kadar.... bütün saçımda ışığın gelişine göre parlayan turuncu turuncu teller bana sırıtıyor. genel olarak saçım koyulaşmış evet ama hala bakırlar da çok belli nasıl oluyor asla bilmiyorum. sanırım yeterince koyu bir renk seçememişim. şimdi siz değerli süslülerime 2 tane sorum var: 1- bu saçı ne renk boyarsam çok sıcak bir ton olmayan kahve-koyu kumral elde edebilirim? aklınıza geliyorsa direkt marka-numara önerebilirsiniz. 2- dün neva naturalis 7.11'le boyadığım saçı en erken ne zaman tekrar boyamalıyım? dediğim gibi açma işlemi olmadığı için yanma falan olmaz biraz yıpranmayı da toparlarım sanırım. bu konudaki tek derdim boyanın tutması. şimdiden teşekkürler <3
- cevaplar
- linki kopyala