yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    6 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    balık burcu erkeğinden intikam?

    başlığını okudum da çok kişi çekmiş bu şerefsizlerden. bende de var bir tane ama çözemiyorum hassas noktaları nedir neyden etkilenirler tabiri caizse nasıl köpek edilir? yaklaşma demeyin valla hiç salasım yok sıra bende artık, bana yapmadığını bırakmadı üstelik sevgili de değildik. bi de bir yüzsüz düşman başına. şu sıra kıvama geliyor ama bilinçli yapmıyorum belki yolumu bilirsem ağzına daha kolay tükürürüm diye düşündüm.

    1. Üstüne düşerek asssla intikam alamazsın. Unutacaksın süslü o kadar 

    16 mart 2019 22:04

    2. şu sıra ilgisiz davranıyorum ama vazgeçmesin diye arada sıcak davranıyorum sabah akşam yazmaya başladı mal bu işe yarıyor kafasını karıştırıyorum :D

    16 mart 2019 22:05

    3. Hahaha süslü, hepsi birbirinden farklı tabii. 

    16 mart 2019 22:10


    4. ben de diyorum bu -burada bir küfür var- çocuk niye böyle. genel olarak bir sıkıntı hakim sanırım bu burcun erkeklerinde ama çoğunu da yakmamak lazım. süslü bak bana dedi ki, konuşmayalım. ben de nasıl istersen dedim. sonra yine konuştuk, ettik. bir de bana eski aşklarını falan anlattı. arkasından bir şeyler yaşamak istediğini söyledi. sonra ben şey dedim, konuşmayalım. onun bana yaptığının aynını yaptım ona. gerçi içim soğumadı ama bi rahatladım. salacaksınız böylelerini. uğraşıp kendinizi yıpratmaya gerek yok. hem zamanınıza hem kendinize yazık.

    16 mart 2019 22:25

    5. Benimkine ilgimi alakamı göstermiştim. Kendisi havalara girdi, istemiyorum arkadaş görüyorum seni dedi. Ben de madem öyle deyip sıradan arkadaş gibi davrandım. Hemen beni kıskandırma çabaları gibi durumlara girişti. Sonrasında trip attı sen de hemen vazgeçtin, sevgi böyle mi diyerek. Olmaz bye dedikten 8 ay sonra kendisi geri geldi, ikna turları yaptı ama bu kez benden seninle olmak istemiyorum haklıymışsın, arkadaş kalmak en iyisi yanıtını aldı. Skjflskf geçenlerde yine mesaj atmış. Bu burcun erkekleri ilgiyi çekince geliyor.

    17 mart 2019 00:45

    6. 1 senedir illallah ettim.

    Ne bırakabiliyoruz ne de süper bir ilişki. Sürüncemedeyiz devamlı.

    Bir kere aşırı benciller. Sürekli pof poflanmak ve ilgi görmek istiyorlar. 

    Bence en hassas noktaları bu. Darlama kıskanclık gibi olaylara asla gelemiyorlar en azından benimki öyle. Çok illetler vallahi köpek olacaklarını sanmıyorum. Ama duygusal olduklarından gözyası cok ise yarıyor :d

    17 mart 2019 00:50