balenli sutyen mi kullaniyorsunuz balensiz mi?

sizce hangisi daha iyi?

1. Balenli kullanıyorum daha sıkı tutuyor gibi geliyor 70b bedenim

7 eylül 2021 16:31

2. Fizik mizik vırt zırt değiştirmez bunu silikonlu bile olsa memeniz balenli sütyen kaldırır ve olduğundan sıkı tutar, balensiz sütyen memenin formunu alır ve daha rahattır. Pentide öğrenciyken 3 ay çalıştım. Ergenlikteki kızlara balenli satmamamız önerilirdi gelişimini etkiler diye.

7 eylül 2021 16:51

3. soruya kaynak yapmaya geldim, balenli cupsiz sutyenlerinizi nereden aliyorsunuz kizlar.

7 eylül 2021 18:02

4. Balenli sütyen eziyet gibi bi şey memeleriniz çok büyük değilse. Balensiz, güzel ve rahat sütyen önerisi pls ya cidden.

7 eylül 2021 18:29

5. suslu bence de balenli eziyet resmen batiyor en pahalisindan en ucuzuna kadar. Durus olarak cok fark etmiyor balenli balensiz bence

7 eylül 2021 19:00

6. Dar kıyafetler giyiyorsam balenli, bol kıyafetler giyiyorsam urban büstiyerlerden giyiyorum. Evdeyken de balensiz kullanıyorum. Uykuda hiç kullanmıyorum acaba bu zararlı mı :( ama bir kere balensiz sütyen ile uyumayı denedim ve gece yarısı uyanıp fırtalıp attım daraldım gibi geldi. Psikolojik sanırım :d

7 eylül 2021 19:40

7. duruş olarak aynı ama balensiz takınca psikolojik olarak sarkacak korkusu basıyor :d

bi süslü sormus balenli ve cupsz nereden diye süslü ben nereden denk gelsem alıyorum çünkü her zaman denk gelmiyor. oyshoda var su an mesela h&m de çok çıkarıyor.

8 eylül 2021 11:18