balmy natural duş ve masaj eldiven, kese ve lifleri kullanan var mı?

süslüler, balmy natural markalı bu eldiven, kese ve liflerden kullandınız mı? memnun musunuz? hangi ürünü var sizde? etkileri nasıl oldu? ne sıklıkta ve nasıl kullanıyorsunuz? kuru mu duşta sabun-jelle mi? bunlarla kuru kese yapıyor musunuz? bir de loofah serisi kabak lifli olanı nasıl sizce?

1. At kılı banyo lifini kullandım ve gayet güzeldi tam bir f/p ürünü ben sevmiştim.

4 ekim 2020 01:41

2. süslü onu da gördüm aslında, bu kuru fırçalama at kılı fırça bayağı övülüyor ya, siz kuru fırçalama gibi mi kullandınız? yoksa banyoda normal lif gibi mi? nasıl etkileri oldu sizde? bir de, lif gibi ve ayrıca eldiven gibi olanı var. eldiven şeklinde olan mı sizinki?

4 ekim 2020 02:01

3. Benim kullandığım eldiven şeklinde değildi elimi geçirdiğim bir yeri vardı. Yazlık için almıştım onu bu yüzden en fazla 3 5 kez kullanmışımdır.hatta at kılı olduğunu sonradan fark ettim fiyatına göre yapısı çok çok kaliteliydi. Ben banyo lifi olarak kullanmıştım ama kuru fırçalama için bile kullanılabilir. Alınınca pişman olunacağını sanmıyorum.

4 ekim 2020 02:16

4. teşekkür ederim süslü, sağolun.

4 ekim 2020 02:34