banyo bacasındaki kanat çırpma sesi, ne yapabilirim?

süslüler dün akşamdan beri banyonun havalandırma penceresinden kanat çırpma sesi geliyor. sanki kuş uçmaya çalışıyor ama olmuyor düşüyor baya fazla sesler var. penceremiz açılmıyor. ne yapacağımı bilmiyorum eğer kuş ise zavallım çırpınıp duruyor. bunu kendi imkanlarımla asla kurtaramam oraya çıkacak bir kapı pencere falan da yok. ne yapabilirim bilmiyorum itfaiyeyi arasam bi kuş için mi uğraştırıyorsun bizi derler mi diye çekiniyorum açıkçası. pencereyi kırmam falan gerekiyor bakmam için o da imkansız. ne yapsam ya? :(((

1. İtfaiyeyi arayın geliyorlar

17 haziran 2022 19:37

2. A1 süslü büyük ihtimalle pencereyi kırmaları gerekecek yenisini yaptırmak için de şu an hiç param yok. Başka bir yolu yok mudur ya :( kaçıncı katta onu da bilmiyorum ses bizim kattan gibi geliyor 6 katlı apartman başka komşulara mı sorsam önce penceresi açılan var mı diye of

17 haziran 2022 19:41

3. Süslü apartmanın çatısından falan bakabilirler belki illa kırmaları gerekmez. Yazık bi kuş diye düşünmeyin o da bi can ve şuan aç susuz yaşama tutunmaya kurtulmaya çalışıyor. İtfaiyeyi mutlaka arayın zaten camı kırmayın derseniz zorla kıracak değiller. Dediğiniz gibi diğer dairelere de bi sorun bence mutlaka camı açılan vardır. Özellikle en alt kata sorun hatta Bodrum varsa belki bodrumdan da ulaşılabilir. Bizi de kuş kurtulursa güncellerseniz çok sevinirim.

17 haziran 2022 20:08

4. Süslüler aradım geliyorlar

17 haziran 2022 20:14

5. Harikasın süslüm :)

17 haziran 2022 20:38

6. Ayyy süslüler güvercin kurtuldu 😭😭😭 biraz acıkmış susamış buğday falan verdik su içti yarası falan yoktu baktı itfaiye ekibi sonra uçurdular gitti❤️ pencereyi söktüler eski usta silikonla yapıştırmış evde vardı silikon ve tabanca, ekipten bi abi onu da yapıştırdı 2 dakikada.

17 haziran 2022 21:04

7. harikasınız, bu iyiliğiniz en kısa zamanda sizi bulsun :)

18 haziran 2022 12:20

8. Allah razı olsun