barış kılıç ve sina osmanoplu olayını bilen varsa anlatabilir mi? ?

1. Sina birkaç kişiyi patlattı ama gerçek dışı şeyleri gerçekmiş gibi anlattığı shoplu fotolar paylaştığı da oldu. Barışla seviştiklerini falan söyledi sonra mevzu öyle dallandı ki barışın dizide oğlu olan metehan karakteriyle de ilişki olduğu falan yazıldı.

Barışın geçmişte gamze özçelikin tecavüze uğrarken görüntülerini çeken kişi olduğunu düşününce bir de buna yıllar önce eşiyle " ilişkinin sınırlarını değiştirdik daha anlayışlı olmak ilişkimize iyi geldi" diye açık ilişki övgüleri yaptığı röportajı eklenince doğruluk payı var ama adamın imajı iyi çocuk olduğundan tecavüz mevzusundan bile sıyrıldı.

24 aralık 2023 14:37

2. Anonim1 sonradan Gamze özçelij adamdan özür diledi onun olmadığı anlaşıldı falan yazıyordu İnternette. Çok şaşkın ve üzgünüm suçluysa eğer öyle bir insanı daha saygıdeğer biri sandığım için.

24 aralık 2023 15:22

3. A3 ben göndermedim o sırada bağlantıda sorun olmuş belli ki ay ne agresif bir toplum olduk ya sakin ol silerim deli mi ne shaha

24 aralık 2023 15:44

4. O değil de dizideki Metehan ile barış'ı yazın sık sık çeşme' de gördüm. İkisi birlikte geziyorlardı.

Dizi film sektöründe çalışan, ay yapımla birçok iş yapan (aşkı memnu'dan fi'ye) bir tanıdığım barış'ı arkası sağlam ona bir şey olmaz demişti.

24 aralık 2023 15:46

5. Hayır yok öyle bir şey hatta o dönem gamzenin avukatı görüntüde titreme yok tek eylemi gerçekleştiren kişinin görüntü alması mümkün görünmüyor, birden fazla fail var. Diyerek barışı doğrudan işaret etmiş. Adam bu iğrenç olay gündem olunca dizide hastalandırıldı, olay soğuyunca ameliyatla geri döndü.

24 aralık 2023 15:46

6. Barış aklanmis.gamze'nin avukatı demiş.haberi var netde yaz.otelde odaya iki kişi çıkmışlar.diger kişi resepsiyondan ayrılmış. karalama yapmaya çalışıyorlar dizileri tutunca

24 aralık 2023 16:39

7. Üfff ushan da kendini aklamıştı. Bu ülkede erkeklere toz kondurulmamasını hala anlamıyorum. Olan hep kurban da olsa kadına oluyor erkeğin her pisliği aklanıyor.

24 aralık 2023 16:43

8. Anonim6 tüm magazin haberlerine aynı şeyi mi söylüyorsunuz? Bir de bu savunmanızın sebebini anlamadım? Gamze özçelik tecavüzü olayında da adı çıkmıştı, ilginç.

25 aralık 2023 14:50

9. Şimdi fezilerin kanalında izledim kerimcan barışla adı çıkan dizideki oğlu Metehanı yakın arkadaşlara eklemiş.

But lobisinde olduğuna göre bArışla ilişki dedikodusu dA gerçek benceee

30 aralık 2023 13:13