bazı kızlar sizce de çok kusursuz ve şanslı değil mi?
süslüler bu hafta final haftamız. zor bir bölüm okuyorum, sınavlara sabaha kadar çalışmam gerekiyor bu yüzden okula giderken de özenli olamıyorum maalesef. kişisel temizliğime tabii çok önem veririm ama süslenemiyorum. normal günlerde uğraştığım oluyor ama çok avam duruyor gibi geliyor benim üzerimde. en fazla pantolon kazak vs öyle kombinler yapabiliyorum. bizim sınıftan bir kız var ve kendisine imrenmekten kendimi alamıyorum. çok güzel bir kız bunu zaten geçiyorum ama ne zaman okulda görsem saçlar başlar sarı sarı hep yapılı, yüzünde yüzüne yakışan bir makyaj, güzel kıyafetler, çantalar,ayakabbılar şıkıdım şıkıdım sallanıyor. bugün mesela saat 08:30’da sınavımız vardı ona bile öyle özenli gelmiş ki prenses gibiydi. ben yataktan kendimi nasıl çıkarttım bilmiyorum bile:( onun dışında devam zorunluluğu gerektirmeyen bir bölümde okuyoruz ama o dersten iyi bir notla geçmek istiyorsan gelmen lazım. bu kızın dönem başından toplam geldiği ders sayısı bir elin parmağını geçmez ama notları hep iyi, alttan aldığı dersi yok. hani desem arkadaşlarından not alıyordur ama okulda bir arkadaşı var sadece samimi olduğu. bahsettiğim kişi çocukluğundan beri de balerin anladığım kadarıyla yani o işi de çok güzel yapıyor. 3 senedir düzenli ilişkisi var. çocuk yakışıklı değil okey ama güçlü bir aurası var. işi gücü baya yerinde. kendisi instasında kızın tek fotoğrafını paylaşmış(bunu burda çok muhabbeti geçtiğinden belirttim, yoksa bi kriter olmadığını biliyorum:d) neyse bu bahsettiğim kızımız bence aile yönünden de çok şanslı. ailesi arabasını almış, yurtdışlarına gönderiyorlar kızlarını vs. yani uzaktan davulun sesi hoş gelir derler ama ister istemez kendimi kıyaslıyorum ve çok özeniyorum bu kıza. hayatında tek bir kusur varmış gibi gelmiyor. sizce de bazı insanlar öyle değil mi? sanki bu kızın hayatı hep böyle güzel bir çizgide gidicekmiş gibi geliyor. inşallah gider tabi orası ayrı. bir de böyle süslü olan süslülere soruyorum sizin motivasyonunu ne sağlıyor çünkü ben de en azından biraz daha havalı görünmek istiyorum?? ama özendiğim zaman kendimi çok avam hissediyorum sizce neden böyle? bu arada geçen sene hoşlandığım çocuk bu kıza ölüyorum bitiyorum gibi cümleler kurduğundan beri kızın hayatı hakkında bu kadar çok bilgiye sahip oldum