bazı kızlar sizce de çok kusursuz ve şanslı değil mi?

süslüler bu hafta final haftamız. zor bir bölüm okuyorum, sınavlara sabaha kadar çalışmam gerekiyor bu yüzden okula giderken de özenli olamıyorum maalesef. kişisel temizliğime tabii çok önem veririm ama süslenemiyorum. normal günlerde uğraştığım oluyor ama çok avam duruyor gibi geliyor benim üzerimde. en fazla pantolon kazak vs öyle kombinler yapabiliyorum. bizim sınıftan bir kız var ve kendisine imrenmekten kendimi alamıyorum. çok güzel bir kız bunu zaten geçiyorum ama ne zaman okulda görsem saçlar başlar sarı sarı hep yapılı, yüzünde yüzüne yakışan bir makyaj, güzel kıyafetler, çantalar,ayakabbılar şıkıdım şıkıdım sallanıyor. bugün mesela saat 08:30’da sınavımız vardı ona bile öyle özenli gelmiş ki prenses gibiydi. ben yataktan kendimi nasıl çıkarttım bilmiyorum bile:( onun dışında devam zorunluluğu gerektirmeyen bir bölümde okuyoruz ama o dersten iyi bir notla geçmek istiyorsan gelmen lazım. bu kızın dönem başından toplam geldiği ders sayısı bir elin parmağını geçmez ama notları hep iyi, alttan aldığı dersi yok. hani desem arkadaşlarından not alıyordur ama okulda bir arkadaşı var sadece samimi olduğu. bahsettiğim kişi çocukluğundan beri de balerin anladığım kadarıyla yani o işi de çok güzel yapıyor. 3 senedir düzenli ilişkisi var. çocuk yakışıklı değil okey ama güçlü bir aurası var. işi gücü baya yerinde. kendisi instasında kızın tek fotoğrafını paylaşmış(bunu burda çok muhabbeti geçtiğinden belirttim, yoksa bi kriter olmadığını biliyorum:d) neyse bu bahsettiğim kızımız bence aile yönünden de çok şanslı. ailesi arabasını almış, yurtdışlarına gönderiyorlar kızlarını vs. yani uzaktan davulun sesi hoş gelir derler ama ister istemez kendimi kıyaslıyorum ve çok özeniyorum bu kıza. hayatında tek bir kusur varmış gibi gelmiyor. sizce de bazı insanlar öyle değil mi? sanki bu kızın hayatı hep böyle güzel bir çizgide gidicekmiş gibi geliyor. inşallah gider tabi orası ayrı. bir de böyle süslü olan süslülere soruyorum sizin motivasyonunu ne sağlıyor çünkü ben de en azından biraz daha havalı görünmek istiyorum?? ama özendiğim zaman kendimi çok avam hissediyorum sizce neden böyle? bu arada geçen sene hoşlandığım çocuk bu kıza ölüyorum bitiyorum gibi cümleler kurduğundan beri kızın hayatı hakkında bu kadar çok bilgiye sahip oldum

1. Suslu kotu niyetli kiskanclik hic hissetmedim senden. Aile disinda hepsini sen de yapabilirsin.. daha iyileri senin olsun.

17 ocak 2022 20:23

2. Süslüm ben maddiyat ya da aile olarak şanslı değilim ama sürekli bakımlı hoş görünmeyle ilgili iltifat alırım. Sana bir iki tavsiye verebilirim o yüzden. Bir kere günaşırı mutlaka duş alırım ve saçımı hemen şekillendiririm. Ya düzleştir ya da maşa. İkincisi kalem rimel ruj olmadan evden çıkmam. Bunları sürmem en fazla üç dk sabah. Kıyafetle ilgili ise zevki olduğumu söylerler o kısmına objektif olamam ama evde bazen kıyafetleri dener kombin fikirleri düşünürüm. Ve genelde ertesi günün kombinini akşam karar verip öyle yatarım. Uymadığım da olur o karara ama en azından beni utandırmıcak uyumlu bi kombin fikri olur kafamda. Yani iyi görünmek aşırı zaman harcamak değil böyle bir önyargınız olmasın aksine kombin fikri olmayınca sabah daha çok oyalanıyor insan bence

17 ocak 2022 20:29

3. hay sikeyim o kızları ya, ben kendi hayatımdan sorumluyum.

17 ocak 2022 20:31

4. Kaç yaşındasınız?

17 ocak 2022 20:36

5. Linç yemeyi göze alarak yazıyorum bu anlattığın şey bana biraz zorlama geliyor süslü. Hani bihter capsleri falan yapılıyordu, ne halde olursam olayım maskaramı sürer çıkarım muhabbeti vardı bir ara onun gibi bişey bu. Ben sürüp çıkamam yani robot değilim, ruh halim hergün aynı değil, hep mutlu olmak zorunda değilim normal olarak çok yorgun ve mutsuz olduğum zamanlar oluyor. Hep böyle anlattığın gibi olmak için çaba sarfetmiyorum etmem de açıkçası. Herşeyi kendim için yaparım, kendim o gün kötü hissediyorsam bilmiyorum makyaj yapmak falan aklımın ucundan geçmez.

17 ocak 2022 20:45

6. Süslüm bu benim için özbakım gibi zorunluluk gibi ya da güzel görünmek zorundayım hissiyle yapmıyorum öyle bi motivasyonla belki üşenirdim açıkçası. Ben evdeyken de taytımın üstüne uyumlu giyinmeyi seviyorum öyle iyi hissediyorum açıkçası.

17 ocak 2022 20:59

7. Suslu bizim bolumde de var o kiz dogustan ginger ne giyse yakisiyor her daim tertemiz kokuyor gozune bi maskara surse olay oluyor cok guzel kiz isilsiyor resmen. Kiyafetleri oyle cok pahali markalardan degil ama insan cabasizca guzel fizikli ve yuzlu olunca sanki cok iyi giyiniyormus gibi duruyor. Bir de bu kiz cok sosyal ama dersleri de iyi nasil zaman buluyor bilmiyorum. Benim sacim bir gun yikanmasa yagli yagli evsiz gibi gorunuyor sabah da uyanamadigimdan apar topar sweatshirt ustune mont alta da bi kot cikiyorum cok paspalim. Seni cok iyi anliyorum ben de icimi dokmek istedim.

17 ocak 2022 21:02

8. A1, çok tatlısınız süslüm, daha iyileri hepimizin olsun^^

A2, a4 süslülerim ne güzel ya böyle olabilmek. Ben mesela asla kombin yapamam. Hep klasik giyinirim, farklı bir parça almaya cesaret edemem. Bir de makyaj konusunda yetenekli olmadığımı düşünüyorum kendime yakıştırmıyorum.

A5, 22 yaşındayım:)

A6, evet boğa burcuyum. Burçlara pek inanmam aslında neye göre tahmin ettiniz merak ettim ahshs

A7, süslü ben de sizin gibiyim. Dediğim gibi sınav haftam o kadar yoruluyorum ki sabahları hiç enerjim oluyor. Ama sizden farklı olarak ben mesela o kızı görünce öyle olmak istiyorum. Niye böyle giyinmedim, saçımı yapmadım diyorum.

Süslüler belki de kişi olarak onu takıntı haline de getirmiş olabilirim direkt:(

17 ocak 2022 21:07

9. A8, süslüm evet ben de çok paspalımdır gerçekten doğru tabir bu galiba. Bazı insanlar doğuştan şanslı, ne giyseler, ne yapsalar oluyor. Ya da öyle hissettiklerinden bize de o enerjiyi veriyor olabilirler

17 ocak 2022 21:11

10. Süslücüm ben de sana bir kaç tavsiye vericem, ben hazırlık yılımda aşırı bakımsız ve paspaldım resmen inanamıyorum şuan öyle okula gittiğime. Çünkü çok mutsuzdum, neyse anlatıyorum nasıl glow up yaşadığımı. Ailemden sağolsun gerçekten genetiğim iyi boyum uzun kilo derdim hiç olmadı. Lisede bile çok güzel olduğumu arkamdan ve yüzüme söylerlerdi. Ama cildim bakımsızdı ellerim, saçlarımdan bahsetmiyorum bile parfüm falan sıkmazdım kötü de kokmazdım ama bariz bakımsızdım. Derslerimde kötü gidiyordu sonra toksik ilişkimi bitirdim bittiği gibi değişimim başladı paspal saçlarımı kestirdim bakım yapmaya başladım, spora başladım şuan mükemmel bir rutinim var inanılmaz kaslandım posturum düzeldi. Güzel bir cilt bakım rutini oluşturdum, saçlarıma ışıltı attırdım manikür pedikür güzel bir tarz derken o kadar değiştim ki. Üstüne bir de derslerim bir anda toparladı ve bölüm birincisi oldum dekan bile geldi beni tebrik etti sınıfta nereden nereeye. 3 yıl hayatıma kimseyi almadım sonra havalimanında biriyle tanıştım şuan 2 yıldır beraberiz ve mükemmel bir ilişkim var okulum bu dönem bitiyor. Resmen bombokluktan mükemmele yükseldim hepsi kendime değer vermekle ve motivasyonla oldu. Günlük ise okulda neler yapıyorum, güneş kremimi sürüyorum, ellerim her daim ojeli bakımlı ve nemli. Rimel sürüp kaşlarımı tarıyorum. Güzel yüzüklerimi minimal kolyelerimi takıyorum joker parça kıyafetler mesela deri pantolon üstüne bej bir kazak giyiyorum. Altına da düz postal bot uzun palto. Saçlarımı günlük 10-15 dk dysonla şekillendiriyorum kuaförden çıkmışım gibi oluyor. Ben yaptıysam herkes yapar, ha bir de parfüme baya para ayırıyorum ama illa bu gerekmiyor uygun fiyata da güzel parfümler var mad parfüm ve muscent güzel seçenekler. Farkedilir güzel bir koku sık süslücüm enerjin artsın temiz kok her gün yıkan. İnan aynı efekti alacaksın kimse anasının karnından böyle doğmuyor. Bir anda da olmuyor zamanla sana yakışanı yakışmayanı anlıyorsun. Şuan bölümümdeki bütün kızlar aman saçını nerede yaptırıyorsun kime boyattın bakım ne yapıyorsun üstündeki nereden kokun ne sürekli soruyorlar. Bunu sordukları için bu güvenle sana anlattım:) umarım işine yarar

17 ocak 2022 22:37