bazi insanlarin evleri nasil bukadar temiz ?

tertemiz derli toplu. benim cocugum yok ama kocam var o biraz daginik ve temizlik nedir bilmez. ev nasil her zaman toplu ve temiz gozukur? ne yapabiliriz gunluk

1. süslü az eşya, az dert ya

17 aralık 2023 14:21

2. Arkasını toplamayı öğrenememiş adamla evlenmeyerek. Anlatsana nesine aşık oldun

17 aralık 2023 14:27

3. Benim sırrım

1. Akşam yarım saatimi ayırıp bulaşıkları yerleştiririm mutlaka. Tezgah dolu yatmam. Kızımın odası da 5 dk toplarım çünkü ona oyuncaklarını toplamasını söylüyorum oynadıktan sonra, çoğunu yapıyor- yaş 3- kalanı hallediyorum.

2. Robot süpürge , 6 yıldır kullanıyorum. Evde değilken çalıştırırım. İşten gelince tertemiz olur. Hatta son 4-5 aydır hem süpürüp gem silen hem de mopunu temizleyip kurutan, çöpünü boşaltan bir model kullanıyorum. Evi silme derdinden de kurtuldum.

3.  İki haftada bir de temizlikçi geliyor eve. Zaten böyle böyle temiz kalıyor bir sonraki temizliğe kadar.

Eşim evliliğim başlarında ayağındaki çorabı çıkarıp top yapıp yere fırlatırdı. Ahır mı burası demiştim. Yeni evliyiz diye utandı sanırım, bir daha yapmadı ;) onun dışında çok da titiz biri değil; ama bana uyar.

17 aralık 2023 14:34

4. Biriktirmemek hiçbi işi benim de dağınık ama herşeyi günlük yapmamaktan kaynaklı genelde onu gözlemledim

17 aralık 2023 14:42

5. A3 bana olan askina, sevgisine, iyi kalpli, pes etmeyen, benim icin cabalayan birine asik oldum. Evde herseyle yardimci oluyor. sadece temizlik yapinca ona gore "temiz" benim icin maalesef temiz olmuyor. Cok acimasizsiniz, nasil yani nesine asik oldun?

17 aralık 2023 14:44

6. Süslü her şeyi planla gününü planla bir işi halledemediysen yarın önceliğin o olsun bi de.

17 aralık 2023 14:50

7. Süslü işe gitmeden bir saat, gece uyumadan bir saat bile eve ayırmak derli toplu ve temiz olmasına çok yardımcı oluyor. Haftada bir de genel bir temizlik tamamdır. Her akşam mı yapıyosun dersen yapmaya çalışıyorum ama uyuyup kalmışsam hayatta o keyfimi bozup kalkıp iş yapmam. He ama ertesi gün mutlaka yapmaya çalışırım çünkü birikince içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Olay biriktirmemek de birazda

17 aralık 2023 15:20

8. Ben mi acımasızım? Sorunda "çocuğum yok ama kocam" var diyerek eşini kendinden yetersiz, senin kadar gelişememiş bir noktaya koyan sensin. O yüzden sordum.

17 aralık 2023 15:31

9. kocanı çöpe at👌🏻