bdsm seven adamdan olur mu ya ?

hayalini kurduğum erkek karşıma çıktı diyebilirim her yönüyle mükemmel bir insan. çok detay vermek istemiyorum direkt konuya giricem sekste karşısındaki kişinin canını acıtmaktan hoşlandığını ve bsdm bağımlısı olduğunu söyledi. candle play, knife play vs. seviyormuş googledan baktım ve şoka girdim o kadar korkunç ki. hani bir taraf dominant bir taraf submissive olabilir yatakta ama sevdiğin insanın vücuduna zarar vermek ağır yaralar bırakmak bana çok hastalıklı geliyor. şimdi bi de bayıl istersen feriha diyeceksiniz ama bakireyim ve nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum. denersem sevebilirim belki ama zaten self harm izleri olan biriyim üstüne yeni izler ekleyip vücudumu mahvetmek istemiyorum. burada dün mü ne soruldu porno sevmiyorum ama sevişme sahneleri beni azdırıyor diye aynı durum bende de var yani daha vanilla ve nazik seks hoşuma gidiyor. kendisini bunu söylediğim zaman saygı duyarım ama asla yapmayacağım bir şey benlik değil dedi. küçüklüğümde amcam tarafından tacize uğramış biriyim ve bunu ona anlattığımda bdsmin cinsel travmaları iyileştirdiğini söyledi. siz ne düşünüyorsunuz bdsm hakkında, hiç denediniz mi ve bdsm seven erkekten olur mu?

1. hayır zaten knife play vs. bahsettiğim şeyleri asla yapmam yeni tanıştığım biriyle. ben sadece bu kadar uç zevkleri olması ve sadece yatakta da olsa sadist olduğunu açık açık kabul etmesi red flag mi değil mi merak ettim

9 ağustos 2023 16:25

2. Sen sevmiyorsan red flag.

9 ağustos 2023 16:26

3. süslü ben de partnerinin ilgilendiği fantezilerle hatta daha da uç noktalarıyla ilgileniyorum. öncelikle hastalıklı hiçbir yön yok. şiddet içgüdüsel bir şey ve cinsellik de insanın çıplak güdüleriyle var olduğu bir nokta. karşılıklı rıza dahilinde insanlar partnerleriyle denemek istediği her tutkuyu gerçekleştirmeli, bunun yerine arzular bastırılırsa asıl bu hastalığa evrilir ve rutin yaşamda kendini tehlikeli bir şekilde gösterir. bastırılmış her tutku çok tehlikelidir.

daha önce hiç cinsellik denemediğiniz için sınırlarınızı tam olarak bilmeniz mümkün değil. bana cinsel hayatım olmadan önce ilgi çekici gelen bir çok şey itici gelmeye, itici gelen bir çok şey de çekici gelmeye başladı. partnerinizin diğer her açıdan mükemmel olduğunu söylüyorsanız birden yatakta kesici aletle üstünüze atlayacak hali yok zaten. zamanla birbirinizi keşfetmeye, zevk aldığınız ortak noktaları belirlemeye, anlayış ve nezaketle yaklaşmaya ve anlaşmaya bakıyor iş. daha vanilla kategorisinde takılan partnerlerim olduğunda hiçbirinin sınırlarını zorlamadım ama ikimizin de keyif alabileceği noktalara işi zamanla sürükledim, zannettikleri gibi olmadığını anladılar ve keyif aldılar. partneriniz yeterince iyi bir konuşma yapmamış ve sizi korkutmuş.

9 ağustos 2023 16:29

4. red flag olan bdsm veya knife play sevmesi olamaz. size bunu dayatması, bu konuda manipüle etmeye çalışması veya ilgilenmediğiniz için kendinizi kötü hissettirmesi olur.

9 ağustos 2023 16:31

5. Yani siz sevmiyormussunuz daha neden sorguluyorsunuz ki? Ayrica bakire biriyle bodoslama knife play bilmem ne konusan erkek agir abazandir her seyin bir yeri zamani olur.

9 ağustos 2023 16:31

6. buna da reg flag demeyeceksen neye diyeceksin ki

9 ağustos 2023 16:32

7. Adami bana pasla. Istek degil ihtiyac

9 ağustos 2023 16:40

8. Süslü ben korkarım, şiddet eğilimi var bence bdsm seven erkeklerin. Ucunun nereye gideceğini de bilemezsin, candle play tatmin etmemeye başladığında napacağını da bilemezsin. Üstelik böyle seks oyunlarında ölen çok kadın oluyor, çok yaygın bir şey bu maalesef.

9 ağustos 2023 17:05

9. mommy issues var mıymış bi sor bacım

9 ağustos 2023 17:12

10. kesinlikle olmaz. keske bu soruyu ben 5 sene önce sorsaydim da birilerinin olmaz demesini dinleseydim

9 ağustos 2023 17:27