before sunrise serisi hakkında?

senelerdir izlemek istiyorum ama sanırım mutlu bir son yok doğru mu anladım? birlikte zaman geçirip ayrılıyorlar. böyle hikayelere çok üzülüyorum djjdjdj izlemeye değer mi

1. Kesinlikle değer. ilkinde ayriliyorlar diğerlerinde tekrar bir araya geliyorlar. ben seneler önce izlemiştim belki tekrar izlerim.

4 ağustos 2023 11:54

2. Tam olarak mutlu son yok diyemeyiz. Bence çok güzel bir seri. Hatta ilk filmini izledikten sonra erasmus a gidip uzun tren yolculukları yaptım ama bi şey olmadı tabi :')

4 ağustos 2023 12:19

3. Hemen izliyorum süslüler teşekkürler 🥲🥲 bir çifti çok beğendiysem sonsuza kadar birlikte mutlu olmalarını istiyorum bu sebeple izlemekten kaçıyordum ama izleyeceğim

4 ağustos 2023 13:09

4. a2 ne güzel tren yolculukları hakkında filmin seni bu kadar etkilemesi. hepimizi etkilemiştir izlerken :)

ss, 3. filmi hala izleyemedim ben, başlayıp bırakmıştım ama inanılmaz güzel bir seri. sadece olduğu gibi aklımda öyle kalsın diye çok mutlu hissettiğim, problemsiz anlarda izliyorum bazı güzel dizileri, filmleri. 3. film için de o anı bekliyorum. bu serinin her yayımlanan filmi önceki filmden 9 yıl sonra yayımlandı. 2022'de de yeni film çıkar belki diye beklemiştim, yönetmen de belki "pandeminin ilişkilere etkisi" başlıklı bir film gelebilir gibi sinyaller vermişti ama gelmedi maalesef :)) iyi bir ruh haline girdiğiniz anda açın bu serinin bir filmini, kesinlikle izlemeye değer. diyalogların ön planda olduğu, çok güzel filmler.

5 ağustos 2023 13:13

5. Süslü keşke ben de 3. Filmi şu an izlemeseydim izleyince içimde fırtınalar koptu. Gerçekten ilk iki filmde hissettiği muhteşem duyguların acısını çekiyor insan. Çünkü son film aşırı gerçekçiydi. Seriyi çok sevdim ama çok da ağladım. Uzun uzun kendi hayatımı sorguluyorum.

6 ağustos 2023 05:20

6. Sanırım 4. Filmi kolumda serumla izleyeceğim hhfjjhnb bu kadar feriha olmak yoruyor gerçekten. Keşke filmleri empati kurarak izlemesem

6 ağustos 2023 05:21

7. (link: https://filmhafizasi.com/julie-delpy-before-serisinin-4-filmi-icin-teklifi-geri-cevirdi/ ss süslüm keşke çıksaydı 4. film ama julie delpy reddetti.)

aynı zamanda filmler gerçekten çok güzel olsa da arka planında çok hoş şeyler yaşanmamış delpy için. julie delpy bu film sürecinde bir kadın olarak negatif ayrımcılığa uğramış. filmleri izledikten sonra araştırırken fark etmiştim ve o büyülü bulut "puff" diye yok oldu. 2 film boyunca devam etmiş bu.

(link: https://filmloverss.com/julie-delpy-before-midnightta-rol-almasi-icin-ethan-hawkela-ayni-ucreti-almayi-talep-etmis/ ücret eşitsizliği.)

(link: https://filmloverss.com/before-uclemesi-hakkinda-mutlaka-bilinmesi-gereken-15-detay/ Before Üçlemesi Hakkında Mutlaka Bilinmesi Gereken 15 Detay ve before sunrise'da başrollerin senaryoda büyük katkısı olmasına rağmen filmin künyesinde senarist olarak adlarının yazmaması.)

(link: https://www.linkedin.com/pulse/julie-delpy-r%C3%B6portaj%C4%B1-hollywooddaki-st%C3%BCdyo-yar%C4%B1s%C4%B1-sosyopat-g%C3%BCrel?originalSubdomain=tr selin gürel'in, julie delpy ile yaptığı bir röportaj.)

(link: https://www.indyturk.com/node/325606/ya%C5%9Fam/%C3%BC%C3%A7lemesinin-y%C4%B1ld%C4%B1z%C4%B1-julie-delpy-g%C3%BCzeldim-ve-bundan-nefret-ediyordum klasik, kadınlara hala kurulmaya çalışılan güzelsen aptalsın, güzelsen sadece güzelsin baskısı.)

julie delpy önemli bir isim olduğu için film dönemi yaşananlarla birlikte kendisinin hakkında olan bu türkçe kaynakları da ekledim, yabancı kaynaklardan ulaşabileceğimiz bir sürü bilgi daha var hakkında, gerçekten harika bir sanatçı.

6 ağustos 2023 06:42