behzat ç. 4.sezon 1.bölüm ücretsiz izlemek?

kızlar elinde link vs olan var mı

1. Blu tv bu konuda çok sıkı netflix gibi hemen diğer sitelere düşmüyor. Düştüğü an kaldırıyorlar zaten

25 temmuz 2019 22:22

2. Takipteyim ama çok fena taktım kafayı eğer sızmazsa izlemem yani

25 temmuz 2019 23:37

3. (link: https://fullhdfilmizlemek.com/v34/behzat-c-izle/ amme hizmeti.)

25 temmuz 2019 23:54

4. Süslü nesin sen, harika ötesi insan falan mı ^^

25 temmuz 2019 23:59

5. ahahah canımsın süslü. kpss'ye gircem şunun yüzü suyu hürmetine atan falan de nolursun ya...

26 temmuz 2019 04:32

6. Süslüm umarım istediğin şekilde olur her şey, umarım iyi bir yere atanmış olursun dualarım seninle

26 temmuz 2019 07:33

7. Soruyu şikayet ediyorum. Alenen suç ve etik dışı bu.

26 temmuz 2019 16:01

8. bir dizi için de blu tv üyeliği almak istemiyorum o yüzden link için teşekkürler. doğrucu davutlar da damlamış soruya bu arada. netflix üyeliğim de var hemen korsancı, illegal izliyorsun her şeyi demeden önce söyleyeyim dedim.

26 temmuz 2019 17:03

9.  netflix üyeliğiniz olduğuna göre dizi izlemek için para ödeyebiliyorsunuz. sevdiğiniz bir dizi için sırf yerli bir platforma 20-30 lira vermemek adına kaçak link kovalamak korsancılık, illegalcilik, beleşçilik seçin beğenin alın

26 temmuz 2019 18:10

10. dogrucu davultukla ne alakasi var? ben de yanitlari ve soruyu sikayet ediyorum. adamlarin emek verip seneler sonunda herkesin bekledigi bi yapimi tekrar internet platformunda sunmasi ne guzel bir seyken ve blutv uyelik artislarina gore dizi yeni sezon cekme karari verecekken sizin burada illegal yol aramaniz cok can sikici. ayda 17 lira ya.

26 temmuz 2019 18:48