behzat ç izlemeye başladım, 6. bölümdeyim ve bazı sorularım var dizi hakkinda sohbet edelim mi?

izleyen süslülerle dizi hakkında sohbet etmek isterim süslüler, öncelikle izlemeyen ya da izlemeyi düşünen varsa buradan geri kalanı spoiler içerebilir dikkat. bu dizi hep aklımdaydı, seneler önce başlamış 1. bölümde bırakmıştım çok çiğ geldi diye. şimdi izliyorum ve diyorum ki evet sahneler, çekimler çok kaliteli olmasa da her bölümde kendilerini geliştirdikleri çok belli. belki bütçe yoktu, belki yeterince destek yoktu vs bunlardan kaynaklı gibi geldi. sizce de dizinin içinde "ne bu salaklık yav" anı çok fazla değil mi? en basitinden eda rolündeki seda bakanın o yapmacık sürekli pasif agresif tavırları çok itici geliyor. haruna çemkirip, göz deviriyor sonra selim yaklaşınca ona da aynını yapıyor ikisini birbirine düşürüyor resmen. selim hakkaten ergen gibi. "bana senden adam olmaz dediler ben de polis oldum inadina" gibi sacma bir hikaye anlatti ama çok kötü bir oyunculuğu var resmen eda'nın siyam ikizi. bir de yeni gelen polis cevdet var. ilk bölümünde silahi falan tutamiyor, sozde akademi mezunu degil ama bu kadar mi öğrenilmez? 5. bolumdeki cinayette adami gozetlemek icin cevdetle selimi yolluyorlar ya, adamin girdigi binanin önüne behzatlar gelince cevdetle selime tamam siz burada kalin yapip giriyorlar iceri. sanki cocuk onlar bir halt edemez gibi... 6 bolum izledim daha ama bir ton konustum valla. siz neler dusunuyorsunuz? bu savci esrayla behzatin nikah fotosunu gormustum internette daha cok bekleyecek miyim o bolumlere zhahaha

1. Aa süslü sahi mi, o kız benim çok içime dokunmuştu özellikle bahsettiğiniz o sahnede behzatin kizi kucaklamasi falan çok dokunaklı gelmişti.

Olay örgülerinde dikkatli izleyicileri cok rahatsiz edecek boşluklar var şimdi tabii, en büyük örneği berna'nın intiharı bence. O vakayi arastirdiklarinda kizin gunlugunu okuyup da babasina "aa dogum gununde mi intihar etmis" diye sormasi bence onda bu fitili atesledi. Yani anne babasi ayri olsa da sağ bir kiz, sevgilisi de hapciliktan iceri girdi babasi da normal bir sekilde kizdi bu adam boyle boyle diyerek ama gitti intihar etti... keske etmeseymis valla bir de bayil istersen feriha tam anlamiyla :d

12 mayıs 2020 01:55

2. ben geçen yaz baştan sona izleyip bitirdim ilk defa yorumlarına katılıyorum ama ilk bölümler için geçerli onlar. bikaç bölüm sonra iyice açılıyo karakterler oturuyo. detayları özenli bi dizi süslü en ummadığın yerde bişeylerle ilgili bağlantı çıkabiliyo. çok çok iyi dizi kesinlikle. ha değişmeyen tek şey var o da selimin sikkoluğu asdfgfdsdfg o

12 mayıs 2020 02:08

3. ilk yayınlandığı izlediğim için tam bölümlerin ve olayların ayrıntılarını hatırlamıyorum anlattığın süslü ama bahsettiğin basitliklerin arkasında bazı mesajlar da yatıyor. "bana senden adam olmaz dediler ben de polis oldum inadina" cümlesi bile tek başına o erki elinde bulundurmanın ne anlam ifade ettiğini, polis olunca o gübü elde edince "adam" gözüyle bakılacağını gösteriyor. ya da cevdet'in ziraat mühendisi olmasına rağmen mesleğini yapamayınca kısa bir eğitimle polis olması teşkilat içerisine herkesin bir şekilde alındığını gösteriyor. ki gerçek hayatta da çoğunlukla iş bulamadığı için para kazanma amaçlı bunu tercih eden insan sayısı bir hayli fazla.

eda ve selim aşırı sinir bozucu tipler.

dizi boyunca her bölüm değişen figüranlar oldukça sinirini bozacak buna hazır ol :) çoğunun oyunculuğu flash tv düzeyinde, bir bölümde farklı rolde 10 bölüm sonra farklı rolde giriyorlar falan.

12 mayıs 2020 02:34

4. edaya zaten seksist insanlarla dolu cinayet büroda bu kadar bir şekilde aptal kadın masabaşı polisi klişesi hatalar yaptığı için çok gıcığım. selim bile değil yani olayım. eda gerçekten bu kadar kendisine verilen rolü kabul eden, boyun eğen bir kadın karakter olduğu için gıcığım. bir kadın kadın gibi olarak da her işi yapabilir, kendini değiştirmesine gerek yok ama iş hayatında böyle kadınım diye farklı davranış istemem diyip bir yandan işine gelince de kabul eden bir karakter.

esrayla behzat inanılmaz bir tatlı çift o atışmalarıyla. slow burn başladıkları için güzel ve sağlıklı ilişkileri zaten.nikah spoilerı vermem. ama savcı esra inanılmaz harika bir karakter ya!

ya çok alakasız gelebillir, trollemiyorum ama behzatla ercüment arasında cinsel gerilim en azından ercüment tarafında hisseden bir tek ben miyim? özellikle yeni sezonda ilk bölüm sonu bir sahne var ki ulan ben kafamda kurmuyorumdur o mekanda o iş yapılır mı dedirtti.

12 mayıs 2020 02:40

5. Anonim 2, selimi boyle ogrenmem iyi oldu daha az gicik olmaya calisicam.

Anonim3 suslu bahsettigim kesinlikle o degildi ben de az cok duyuyorum goruyorum is hayatina tutunamamis, okuyamamis gitmis polis olmus asker olmus insanlari. Ya da kendini kanitlamaya calisan erkekler ozellikle. Bahsettigim boyle bir cumle uzerinden surekli selimin ergen triplere girmesi. Edaya resmen agladi az once "iceride ne konusuyolar ya ben de merak ediyorum" diye. Sonra behzat kiyamadi, hayalete dedi ki bunu da alin goturun yaninizda adam gitti ama acayip potlar kirdi sacma sapan guluyo bi de. Hani amatorlukten mi kaynakli valla beynim yaniyor.

Anonim 3, sevindim suslu saglikli iliski kismina hir de ercument kim bilmiyorum, kim kiii?

12 mayıs 2020 03:08

6. Dizi izledikçe güzelleşiyor. Karantina döneminde izledim ben de 95 bölümü. İlk 15 bölüm baya kıl oluyordum herkese sonra baya içselleştirdim ve sevdim herkesi.

12 mayıs 2020 04:04

7. Diziyi bitirdikten sonra aaa süslü sahi mi diye başlayan yorumunu oku lütfen :)

12 mayıs 2020 04:09

8. Ben savcı Esra’yı çok özlüyorum harika bir karakterdi