behzat ç izlemeye başladım, 6. bölümdeyim ve bazı sorularım var dizi hakkinda sohbet edelim mi?
izleyen süslülerle dizi hakkında sohbet etmek isterim süslüler, öncelikle izlemeyen ya da izlemeyi düşünen varsa buradan geri kalanı spoiler içerebilir dikkat.
bu dizi hep aklımdaydı, seneler önce başlamış 1. bölümde bırakmıştım çok çiğ geldi diye. şimdi izliyorum ve diyorum ki evet sahneler, çekimler çok kaliteli olmasa da her bölümde kendilerini geliştirdikleri çok belli. belki bütçe yoktu, belki yeterince destek yoktu vs bunlardan kaynaklı gibi geldi. sizce de dizinin içinde "ne bu salaklık yav" anı çok fazla değil mi? en basitinden eda rolündeki seda bakanın o yapmacık sürekli pasif agresif tavırları çok itici geliyor. haruna çemkirip, göz deviriyor sonra selim yaklaşınca ona da aynını yapıyor ikisini birbirine düşürüyor resmen. selim hakkaten ergen gibi. "bana senden adam olmaz dediler ben de polis oldum inadina" gibi sacma bir hikaye anlatti ama çok kötü bir oyunculuğu var resmen eda'nın siyam ikizi. bir de yeni gelen polis cevdet var. ilk bölümünde silahi falan tutamiyor, sozde akademi mezunu degil ama bu kadar mi öğrenilmez? 5. bolumdeki cinayette adami gozetlemek icin cevdetle selimi yolluyorlar ya, adamin girdigi binanin önüne behzatlar gelince cevdetle selime tamam siz burada kalin yapip giriyorlar iceri. sanki cocuk onlar bir halt edemez gibi... 6 bolum izledim daha ama bir ton konustum valla. siz neler dusunuyorsunuz? bu savci esrayla behzatin nikah fotosunu gormustum internette daha cok bekleyecek miyim o bolumlere zhahaha