bella hadid, madison beer, kendall jenner zayifliginda olmak icin ne yiyip ne icmek gerekio?

1. Kendall kadar zayıfım kemik yapım da o şekilde olduğu için tuhaf durmuyor, kalın kemikli bir insanda iyi durmaz. Günde bir ya da iki öğün çok çok az yiyorum. Bakliyat ya da sebze. Et ayda yılda bir. Evde tatlı hamurişi bayramda seyranda yapılır zaten. Kendimi zorlamıyorum yani doğduğumdan beri yaşam biçimimiz bu.

1 aralık 2021 00:51

2. Ya evet doğuştan biraz ama dikkat de etmek gerekiyor bende kendall kadar zayıftım hatta böyle depresyona gireyim kendalldan bile zayıf olurdum. Ama pandemide saldım kendimize yaş 29 oldu artık derken gigi oldum. Ben bu halimi daha çok beğeniyorum ama

1 aralık 2021 00:58

3. Bu kizlar cok zayif ya podyuma cikmayacak birinin boyle değnek gibi gezmesi çok sacma. Kasmayin bu kadar ya.

1 aralık 2021 01:51

4. O kadınların boyları uzun, kemikleri ince. Bu çok zor bulunan bir kombinasyon.

Türk kadını genelde kalın kemikli orta boylu o yüzden biz de zayıflık güzel durmuyor.

1 aralık 2021 01:54

5. Benim oyle bir arkadasim var; asla tatli bir sey yemiyor, meyve bile yemiyor. Yillardir yemiyor. Disarida pizza siparisi verirse mesela sadece bir dilimini yiyor. Genel olarak az yiyor ama her seyden yiyor.

1 aralık 2021 08:13

6. Benim fizigim kendall gibi (gizlinot: 1.78 cm 53 kg biraz alsam iyi olur hatta) ama ben basenli popolu kizlari begeniyorum kime desem sasiriyor,aliexpressten takma basen aldım o derece begeniyorum fwggwgwgwg. Yemek yemeyi cok severim hatta gittigim restoranlari yorumladigim insta hesabi acacagim yakinda benim icin buyuk bir tutku. Zayifligimin sebebi gunde 10km yurumem bence (gizlinot: Zayif kalmak icin degil yurumeyi cok sevdigim ve toplu tasima kullanmadigim icin). Haftada 3 kez de yt videolari esliginde agirlik kaldiriyorum bant ile calisiyorum. Cogu arkadasimdan fazla yiyor gibi gorunsem de aslinda onlarla benim aramdaki en buyuk fark benim tatliyi ve surekli atistirmayi sevmiyor olusum. Sekerli meyvelere bile tahammul edemiyorum bence bu cok buyuk etken zayif kalmakta. Atistirmayi da sevmiyorum ara ogun yapmam,abur cubur yemem. saglikli beslendigimi de asla düşünmüyorum cunku surekli disardan farkli milletlerin mutfaklarini deniyorum.Surekli atistirarak kan sekerimi oynatmiyorum bence en onemli sebep bu. Dogustan zayif da degilim çocukluğum kilolu geçti daha once kullandigim bir antidepresan sebebiyle 79 kiloyu da gordum ama kemiklerim hep inceydi o ayri bir boyut.

1 aralık 2021 10:12

7. şu soruya cevap verenler yaşlarını da yazsın lütfen. ben de 14 yaşındayken o fiziğe sahiptim çünkü.

1 aralık 2021 10:57

8. O kadar zayıftım sonra isteyerek kilo aldım, o zamanlar iki öğün bir ara öğün yiyordum sabahları haşlanmış yumurta bol sebze, öğlen ara öğün olarak elma veya muz gibi bir meyve, akşam da bakliyat yemeği ve pilav ya sebze pilav gibi şeyler yiyordum ama porsiyonlar küçüktü tabiki zaten çok çabuk doyuyorsunuz öyle bir vücutla

1 aralık 2021 14:01

9. 20 yaşındayım ince ama kıvrımlıyım, kendimi aç bırakıyorum haftada bir doya doya yiyorum çok sıkı diyet yaparım arkadaşlarım yerken ben izlerim maalesef doğuştan zayıf veya iştahsız değilseniz bu şekilde oluyor

1 aralık 2021 16:55

10. zayıfım ve kemiklerim ince. yediğime içtiğime hiçbir zaman dikkat etmedim sürekli de bir şeyler yiyorum abur cubur çok tüketiyorum ama asla kilo almıyorum.

ne yemiyorum genelde ekmek yemem o da pek sevmediğimden. etkisi var mıdır bilmem sadece ekmekle yenilecek bir şey varsa yiyorum.

1 aralık 2021 23:30