ben şimdiki kizlar gibi değildim coolness cuteness pinky clouds haanniii?

seyma hakkinda konusalim ben acunu asiri ozledigini bu laflari acunun şu anki karısı icin soyledigini ve acundan sonra ne kariyer ne de iliski anlaminda tutturamamasindan oturu durgunlastigini düşünüyorum. sanki hayatında cok derin baglar da kuramadı bir tek melisa var gercek olan o da acundan oldugu icin ekstra özlüyor bence acunu

1. Şimdiki kızlar gibi değil miymiş :d o yüzden mi evli çocuklu yaşlı başlı adama sırf parası için koştu :d adam onu parti hayatı için boşadı. He he şimdiki kızların 100 katı o yüzden değil

21 şubat 10:36

2. Djskdnfkwks şimdiki kızlara kurban olsun

21 şubat 10:42

3. Boşandılaaaaar🙈 storysi atan da bendim zaten. Aynen şeymaaaaaaa

21 şubat 10:55

4. acunun karısı ne alaka, o kız bildiğim kadarıyla instayı bile gizli kullanan, sosyal medyada aktif olmayan gayet sakin kendi halinde biri. şeymanın anti tezi gibi duruyor dışardan. şeyma bu lafları yeni nesil influencerlar için falan söylüyor gibi gelmişti bana. kendisi tr'nin ilk infularından olduğu için kıyaslama yapıyor

21 şubat 11:40

5. her şey bana geldi diyor da babası yaşında adam dışında ne geldi acaba. cafe açtı yok tayt markası çıkardı yok bilmemne yaptı yok. bu kız bir şekilde acundan çocuk yapmasa evede satış elemanı olurdu bak gratis bile değil. en son uyduruk zayıflama çayı linki veriyordu. aynen kindness. bok gibi bir ingilizcesi var ayrıca

21 şubat 11:46

6. Bu kıda da her yol var o çevredeki herkes gibi ve tabii ki partiliyor, sadece gerizekalı gibi her adımını alenen paylaşmıyor ve tanıştığı ortamdan ahbap olduğu herkesle değil kendi maiyetiyle takılıyor ki görüntü alınmasın

21 şubat 12:58

7. Bu sözü direkt spesifik olarak fındık kardeşlere söyledi nereden bildiğimi sormayın bu arada hakkı var gerçekten de fındıklar gibi değildi şeyma anlattığı gibi cool da değildi ama ne bok yediği belliydi en azından

21 şubat 16:59

8. Acunun karisi dememin sebebi ortak arklardan falan görüyordur diye dedim. Cunku bir de şeyma son zamanlarda yaş konusuna da takık gibi kızın genç olmasını vs kıskanıyor olabilir. Ama siz de haklısınız. Ayyyu fındık kardeşler ne alakaaaaa

21 şubat 20:01

9. ben geçen gün bu kadının instagram profiline girip bakayım dedim ama bakınca beni olumlu anlamda şaşırttı. çok aşağılara inmeme rağmen sadece birkaç fotoğrafında logosu az buçuk belli olan lüks markaya rastladım. bu birkaç fotoğraf haricinde gerçekten de görgüsüzce poz verilmiş, görgüsüzce duran hiçbir şey yoktu. son birkaç yıl içerisinde bence durgunlaşmış ve kendi halinde takılan birine dönüşmüş gibi duruyor.

21 şubat 23:17

10. ben bu kadının kiminle takılırsa ona benzediğini düşünüyorum. şu an takıldığı adam fazla parası olan biri değil yüksek ihtimal onun düşünceleri şeyma'nın şu anki yaşayışını etkiledi. meedo'ylayken yok özel uçak yoktu tüm koltukları satın aldı yok bana dünyanın en güzel düğününü yapacak vs diyordu. gayet bunlarla hava atmayı seven biri ama işte bir süreliğine yeni sevgilisi gibi olacak.

21 şubat 23:56