ben gurursuz muyum gavat mıyım?

sevgilimle 4 ay ayrı kaldık. başka biriyle yattı hissi olmadığını söyledi. nasıl oldu bilmiyorum barıştım sindirdim bir şekilde. sindirmedim aslında da sonuçta barışmayı kabul ettim. ben gurursuz muyum? kendine değer vermeyen biri miyim?

1. ayrıymışsınız kanka sıkıntı yok

23 ocak 15:49

2. Değilsin bence. Ayrıymışsınız. Ayrıntıları düşünerek kendi huzurunu bozma. Mutluysan, keyfin yerindeyse lütfen zihnini bulandırma

23 ocak 15:50

3. evet süslü öylesin. ama üzülme. sen yapsan o asla kabul etmezdi mesela seni. ama biz kadınlar malız boşver ölümlü dünya

23 ocak 15:54

4. baskalarinin degerlerine gore yasamayin. ben de yeni yeni fark ediyorum mesela hep baskalarinin fikirlerini alip kabul etmisim hic ustune dusunmemisim. sunu sunu yaptiysan gurursuzsun sunu sunu yapiyorsan bencilsin. sevgilin sunu yaptiysa ayrilman lazim yada sunu yapmadiysa sakin evlenme. herkes koro seklinde ayni seyleri soyluyor ama onlarin hayatlarina bakiyorum ayni sartlarda ayni kafalarda degiliz yada ben onlarin hayatini yasamak zaten istemiyorum onlardan neden tavsiye alayim? onlarin kendine hayri var mi? artik anladim her deneyim biricik, kendine ozgu. hem gurursuz yada gavat olsan ne olur? hayat senin, iliski senin. buraya bi seyler ogrenip gelismeye geldik. sen de icinde kalacagina yasayarak ogrenirsin alinacak bi ders varsa da alirsin.

23 ocak 15:58

5. kendime yakıştırmıyorum. daha sert yorumlar bekliyorum

23 ocak 16:19

6. umursamamanı anlıyorum sonuçta ayrıymışsınız, ama bence ben de biriyle birlikte oldum sana söylemekten çekinmiştim ama tutmak istemiyorum diyip yalan söyle. şartlar eşitlensin en azından için daha rahat olur. çünkü gerçekten sen yaptığında seni kabul etmicek bi adamsa bırak onu

23 ocak 16:22

7. Sen daha önce de sormustun bunu.bu kadar kafana takacaksan ayrılman gerek