ben neden mutsuz endişeli hissediyorum?

ilişkim biteli 4 ay oldu ama hala atlatamadım, manipülatif biriydi sizi deli olduğunuza ikna ederdi. nasıl bi ilişki yaşadım bilmiyorum oysa mutluydum gayet iyi gidiyordu sonra saçma sapan bir hal aldı. terk etti ben düzeltmek için uğraştım ama o dalga gecti benle sadece. ondan sonra biriyle tanıştım ama o da takılmak istedi ben istemiyorum böyle bi ilişkiyi. ardından sosyal medyada biri yazdı (telegram) konuşuyoruz birkaç gün oldu, başladık amacının evlenmek olduğunu söyledi ki ben de öyle ciddi bi şey istiyorum ama mutlu değilim. henüz yeni olduğu için mi böyle önceki tamamen etkisi geçmedi diye mi böyle

1. abla telegramdan nasil biri yazabiliyor ya

15 aralık 2024 13:02

2. kızım olsun istiyorum sen de annesi ol dedi, bi nevi mantık evliliği gibi bi şey istiyor. Bana daha ikinci günden seviyorum seni dedi benimsin falan. ürkütücü geldi. Ben aşık olmak istiyorum aşk evliliği istiyorum dedi o da zamanla severiz birbirimizi dedi. daha başındayken bitirsem mi şans mı versem? burcu terazi. saygi sevgi anlayış önemli diyor ama bilmiyorum hemen böyle seviyorum denilir mi? ben yavaştan ağırdan almak istediğimi söylediğim halde

3. Grupta görmüş yazmış a1

15 aralık 2024 13:02

4. Manyak mısın süslü korkunç bir şey. Görmemişsiniz bile birbirinizi. Kimbilir nasıl psikolojik sorunları var ki sana böyle şeyler yazıyor. Sevgi falan olmaz iki gün yazıştın diye. Evlilik de böyle bir şey değil. sapik mıdır, katil midir, deli midir seç artık ama normal bi insna olmadığı çok net.

15 aralık 2024 13:07

5. suslu once bi sakin ol. 4 aylik iliskin bitmis onun hayal kirikligi ve acelesiyle herkese guveniyor gibisin. dolandirici bile olabilir yani daha gormeden etmeden 2. gunden ne seni seviyorumu? biraz mantikli dusun. kendine biraz zaman ayir oyle her yazana her edene guvenme. biraz karsindakini tani yani ne yapiyorsun? boyle seni cok kandirirlar.

15 aralık 2024 13:16

6. Zaten güven vermedi ki a4. tuhaf bulduğumu zaten ona söyledim iki güne insan birine seviyorum der mi hele ki uzak mesafe ise. amacı evlenmek ve çocuğu olsun istiyor. mantık evliliği istediğini söyledi ama sevmek de önemli dedi. bilemiyorum

15 aralık 2024 13:27

7. Ben normal mi diyorum sanki? benim neden terapi almam gerekiyor

15 aralık 2024 16:57

8. Sorunun ne olduğunu anlayamadığın için terapi alman gerekiyor. Acil hem de. Konuşmayı kes bu tuhaf kişiyle. En iyi ihtimalle lovebombing yapmaya çalışan biri. En kötü ihtimalde başına neler gelebilir düşünmek bile istemiyorum.

15 aralık 2024 17:07

9. Süslü hep dedi dedi siz ne dediniz deli misiniz bi durun kendinize dışardan bakın.

Ben okcupidden biriyle tanışıp evlendim boşandım. Evet bence birileriyle tanışılabilir ama bu adam damızlık birini arıyor görmüyor musunuz. Evet evlenmeyi sizde istiyor olabilirsiniz. Ama daha görmeden bu konuşmalar ne adam sıkıntı siz de sıkıntısınız. İkinizde gol olabilecek yara bandı arıyorsunuz.

Evlilik öyle bişey değil

15 aralık 2024 18:09

10. hayır incinmedim. Ben de zaten normal olmadığını söyledim ona, mesafeli davranırım dedi. Ne alakaysa. damızlık arıyor bence de. Hani en iyi ihtimalle birine ilk görüşte aşık olursun evlenirsin kisa zaman içinde, bana da öylesi denk gelmez. ikinci gün seviyorum benimsin kadinimsin dedi yani. Tuhaf ve ürkütücü buldugumi ona söyledim. tüm gün bunu düşündüm. Ben sosyal medyadan tanışma taraftarı değilim. rezalet bir ilişkiden çıktığım için duygusal boşlukta olduğum doğru sevmek sevilmek istiyorum doğru, ama bunu da istemiyorum. birkaç fotoğraf attım ona keşke hiç atmasaydım. Bi de şu var, ben buna yüz vermedim tamam by dedi sonra gene geldi yine tersledim gitti yine geldi, yani ikinci kez geldi yüz vermeme rağmen ben de şans verdim ama hiç iyi hissetmiyorum. mantık evliliği bana göre değil sanırım ben aşk sevgi istiyorum

15 aralık 2024 21:04