benden hoşlanıyor mu yoksa sadece arkadaş olarak mı görüyor?

selam süslüler. benimle yazışan bir erkek var. hoşlanıyor mu benden emin değilim. ikimiz de siyasi bir partinin üyesiyiz ve aynı ilçenin delegesiyiz. oradan tanıyorum. partideyken konuşmazdık pek. çünkü ben sık gitmezdim, onun da farklı görevi vardı, binada durmazdı. hatta annesi ve babası da parti üyesi, beni de tanıyorlar. sonra o gelmemeye başladı. pandemi oldu. bu arada ben de instagram çekilişlerine onu da etiketliyorum. bir gün mesaj attı. sana çıkıyor mu hediye diye. ben de evet dedim. o gündür konuşuyoruz. bana müzik gönderiyor, haber atıyor, komik video atıyor. hatta bir arkadaşım ile ilgili sorunumu anlatmıştım. birkaç saat sonra sorunlu arkadaşlarla ilgili yazı attı bana; ama buluşalım, görüşelim demek yok hiç. ben bir kere tunalı'da oturuyordum. bana video atmıştı. tunalı'da kahve içiyorum, gel istersen dedim, cevap vermedi. o da işsiz olduğu için mi çekiniyor yoksa sadece laflamak için mi konuşuyor bilmiyorum...

1. Anladığım kadarıyla arkadaş olarak görüyor. Çünkü hoşlantı işin içine girince insan kesinlikle görmek yakından tanımak ister diye düşünüyorum.

26 temmuz 2020 12:09

2. Bence hoşlanıyor ama belki parası yoktur, saçı, traşı düzgün değildir, en rahat ettiği kotu kirlidedir falan ondan gelmek istememiştir hayal kırıklığı oluşturmamak için.

26 temmuz 2020 13:18

3. Anon2 süslü o zaman başka bir güne sözüm olsun vs diyebilirdi. Takmamış resmen hala Polyana olmayın bebeklerim, yapmayın...

26 temmuz 2020 15:23

4. Bence yedekte tutuyor. Hem samimi olup hem de gel dediğinizde gelmemek enteresan. İşi varsa sonra o davet edebilirdi.

Bu arada sürekli çekilişlere etiketliyorsunuz ya. O insanlar için hiç iyi şeyler düşünmüyoruz annemle :) bir kız var. Etiketleyebilir miyim demiş. Annem de ne bilsin bir, iki kere sanmış. Sabah akşam bildirim geliyor. Silsek olmuyor, engellesek olmuyor tanıdık. Yıldık. Belki sürekli etiketliyorsanız rahatsız olup ima etmiştir.

26 temmuz 2020 16:08

5. Bu arada virüs varken biz aile üyeleriyle, en yakın arkadaşlarımızla bile görüşmüyoruz.

26 temmuz 2020 16:10

6. Anon4 süslü virüs var buluşmasak iyi olur bile dememiş işte o kadar umursamamış...

26 temmuz 2020 16:23

7. Soru sahibi anonimlikten çıkmışsınız. Silin o yorumu isterseniz.

Evet bir bahane bulabilirdi. Sorun varsa da sonra bir yere davet edebilirdi. Bir yandan da konuşuyor. Sevmedim bu çocuğu.

26 temmuz 2020 16:47

8. Anonim4, evet ben de niyetini anlamadım. Konuşma olarak da naber, nasılsın tarzı değil de haber linki, video linki atma gibi.

Ondan her yazdığına cevap vermeyeceğim artık.

26 temmuz 2020 23:55