benden hoşlanan erkeğin beni bir başka erkeğe tavsiye etmesi saçmalığı hakkında?

susluler merhaba. aynı iş nedeniyle 2 yıldır tanidigim birisi vardı. adı x olsun. x bana zaman zaman hoşlandığını vs belli etti sonra açıldı ben de istediğim şeyler kendinde olmadığı için reddettim ve uzun süre peşimden koştu. bir dönem x ile flört ettik. neyse konu kapandı. arkadaş gibi devam etmeye çalışıyorum ama arada beni yine aklınca yokluyor. neyse bu süreç geçtikten sonra aynı iş nedeniyle x in de tanındığı y isminde birisi var. y de benim uzun süredir tanıdığım ama benim bir alt pozisyonumda çalışan birisi. y iki üç gün once bana uzun süredir benden hoşlandığını, ama amiri olduğum için söylemeye çekindiğini, uzun süredir kafasında olduğumu, kendisi ile beni yakıştıran kişiler olduğunu, zamanla bana aşık olduğunu söyledi. ben de sordum y isimli kişiye 'bizi işyerinde kim yakıştırıyor' filan diye. 2 kisinin ismini söyledi. bunlardan birisi de x. x demiş ki: y hayatında birisi yok mu, uzakta arama demiş ve beni söylemiş. ben bunu öğrendiğimde şok oldum. su an x in durumdan haberi yok. fakat ben ne düşünecegimi bilmiyorum. x de y de benden hoşlanıyor. fakat x nasıl olur da beni tavsiye eder uzakta arama yakınında diye beni kast eder. x e cok sinirliyim ve benim yerimde olsanız x ile nasıl bir konuşma yapardınız?

1. Ya susluler saçma zaten ben sadece anlayın diye en baştan iki tarafın söylediklerini söyledim. Her ikisi de benden hoşlandığını iddia ediyor. X bunu herhalde çok uzun zaman önce söylemiş. Tam anlamadım ama sonradan mı o da benden hoslandığını anladı bilmiyorum.

Y bunu uzun süredir düşündüğünü ancak yeni söylemeye hazır olduğunu dile getirdi. Ben x le yüzleşmek istiyorum ve nasıl konuşayım sizce? Artık benimle hiçbir şekilde muhatap olmasın istiyorum. Y ye de olmaz diyip gecicem zaten. Ama x e çok sinirliyim. Bunu duyunca yaşadığım şoku tahmin edemezsiniz. Aklımdan neler geçti. Yani iğrenç zaten haklısınız

5 ekim 2023 21:43

2. Bunlar yakında sizin adınızı çıkarır is yerinde. Xle muhatap olmayın, yye de hiç duymamış olayım deyin. Olayı kapatın, ilerisi içinde önünü de kapatmış olursunuz.

5 ekim 2023 21:46

3. x kişisi sizden hoşlanmıyormuş, demek ki sadece cinsellik beklentisi varmış. ikisiyle de muhatap olmayın.

5 ekim 2023 21:48

4. Hayır yani x'e ne diyeceksin sen nasıl benden hoşlanmazsın mı diyeceksin bi de sen şansını deme demiş işte arkadaşına hooooff

5 ekim 2023 22:06

5. Ben sikemiyorsam yabancıya gitmesin demiş, arkadaşına paslamis.

6 ekim 2023 01:51

6. kanka sana bir tavsiye erkeklere çok kafa yorma. Birisi sana oturup anlatmadığı sürece hiç kimsenin aklından geçenleri okuyamazsın. Öyle mi olmuş böyle mi olmuşu bırak boşver önemi yok yani

6 ekim 2023 14:12

7. nerden biliyoruz y nin doğru söylediğini, belki oldurmak için isim sıktı size

6 ekim 2023 16:25

8. X senin sevgilin mi de yüzleşeceksin? Aranizda bi şey mi geçti? Oylesine sana yürümüş işte,ciddi bir niyeti yokmuş. Olabilir böyle şeyler.

Yüzleşmek gibi gerzek gerzek işlere girip kendini rezil etme.

6 ekim 2023 19:36

9. ne leş iş ortamlarınız var sizin yaa.

6 ekim 2023 19:40

10. y yalan söylüyo olabilir senin soracağını düşünmedi belki sen kim diyince salladı iki kişi ikinci bir ihtimal de şu demek ki duyguları düşündüğün gibi değil

6 ekim 2023 20:41