beni aldatan eski sevgilim dün aldattığıyla nişanlanmış ?

bu acıyı sadece yaşayan bilir süslüler. inanın çok zor. bilmiyorum nasıl geçecek nasıl atlatacağım. bende ne eksikti de o onu seçti beni de bun layık gördü. tek dileğim kimse yaşattığını yaşamadan ölmesin. desteklerinizi bekliyorum...

1. Süslüm kendini suçlamayı bırakacaksın önce. Erkekler seçme mevkisi değil sende bir şey eksikti o senden mükemmeldi erkek de en mükemmeline layık olduğu için onu mu seçti?

Şerefsizliği yapan o utanması gereken o. Birileri sırf nişanlandı evlendi diye yedikleri bokları temizlenmiyor maalesef. Ayrıca içini soğut ya aldatma potansiyeli olan bir itle sen evlenseydin??

8 ağustos 2022 12:28

2. Üzülüyorsun anlıyorum da bir de şu taraftan bak, nişanlandığı kadın eski sevgilisini aldatmış bir adamla evleniyor 😂😂😂 bu bile ömür boyu huzursuzluk yaşatacak bir şey. Siz kurtulmuşsunuz ve çok da iyi olmuş birkaç aya kendinize geleceksiniz. Ama o kadın hep bunu yaşayacak :) o adam da ömür boyu mutlu olmayacak mesela, bir yerden onun mutluluğu fa bozulur elbet :)

8 ağustos 2022 12:42

3. Önüne bak ben öyle atlattım şimdiki eşimle karşılaştım iyiki olmamış her şer de bir hayır var suslu simdi zor biliyorum ama zaman her şeyin ilacı sözü çok doğru

8 ağustos 2022 12:56

4. Süslü bunu bana ocak ayında 7 senelik git gelli ilişkim olan adam yaptı, öldüm öldüm dirildim hala da tam iyileşebilmiş değilim, çok acı çok, zaman ne gösterecek merak ediyorum

8 ağustos 2022 17:32

5. benimki de tam aldatma sayılır mı bilmiyorum, kızla birkaç hafta kadar flört durumu olmuş, hemen benden kurtulup ona koştu, altı aya evlendiler. e şimdi diyeceksiniz hayatının aşkını bulmuş, seni de daha fazla kandırmak istememiş, çocuğa piç de diyemiyorsun. ama ben üzüldüm mü, evet. her gün soruyorum çirkin olduğum için mi, o dönem işsiz olduğum için mi, kız da güzel olunca hepten koyuyor. benimle bir fotosu olmayan adam karısıyla çarşaf çarşaf paylaşım yapıyor. bunu kime anlatsam anlatamıyorum, bırak çocuk karaktersizmiş diyorlar. e öyle olsa başka birinden hoşlandığını anlayıp benden ayrılır mıydı? ya aman çok konuştum. ilahi adaleti filan bırakalım da işin ekonomik özgürlüğün varsa sosyal çevrenden birilerine bak, çivi çiviyi söker belki.

8 ağustos 2022 18:24

6. A5 evlendi mi yani seninkide?

8 ağustos 2022 20:46

7. Benden ayrıldıktan 10 gün sonra evlenme teklifi etti nişanlılar, evlenecekler ama ben artık stalk yapmama kararı aldım, hasta olacağım çünkü üzüntüden.

8 ağustos 2022 22:47

8. A5 ya canim benim kiyamam. Kendi uzuntumu unuttum valla. Bu adama 7 yilini vermissin birde. Bosver 7 yillik iliskisini harcayan o kizida gun gelir harcar. Sen onune bak ve stalk yapma. Bende yapmama karari aldim. Vardir bunda da bir hayir.

8 ağustos 2022 22:59

9. benimki beni aldattığı ile evlendi hem de daha senesi bile dolmadan ilişkilerinin :') "kurtuldum" düşüncesine tutunuyorum, stalk yapmaktan kaçınıyorum, iyileşmeye odaklanıyorum. ama yeri geldiğinde üzülmeye, ağlamaya da izin veriyorum kendime. en önemlisi kıyaslamayı bırakmak, sizinle ilgisi yok siz eksik olduğunuz için onu seçmedi, kendisinin karakteri eksik olduğu için sizi aldattı. bakmayın böyle soğukkanlı konuştuğuma daha yaşananların üzerinden 1 yıl bile geçmedi. çok aşıktım. ama inanın iyileşiyorsunuz, en önemlisi bir insana bunu yapacak kadar kötü bir insandan kurtuldunuz süslü. karmaya güvenin ve iyileşmeye odaklanın lütfen.

9 ağustos 2022 08:29

10. Travması çok kötü ve yaşamayan kimsenin anlayabileceğini düşünmüyorum tam olarak

9 ağustos 2022 08:36