beni terk etmis eski sevgilimi nasıl unuturum?

öfke problemi vardı, basit bi şeyde sinirlenir dişlerini falan sıkardı. sesini yükseltir gözlerini belerterek konuşurdu azarlardi anlayışsız pislik biriydi. tüm bunlara rağmen ben terk etmedim ama edildim o sebeple zoruma gidiyor. sevgilim var demiştim en son olmamasına rağmen belki biraz üzülür pişman olur falan diye saçma bi fikir ama acı çeksin istiyorum benim çektiğim acının yanında ne ki gerci

1. böyle kaba erkeklere erkek gözüyle nasıl bakabiliyorsunuz gerçekten, benim midem bulanıyor ve erkeksi gelmiyorlar. gerçekten soruyorum

o dişi sıkması, gözlerini belertmesi sahnesi midemi bulandırdı, cringe ve iğrenç

7 ekim 2024 14:28

2. Bence Allah'a şükret seni terk ettiği için

7 ekim 2024 14:32

3. zarar vermeden stir olup gitmiş. şükredin +1.

7 ekim 2024 14:39

4. süslü bu soruya uzun uzun cevap vermek isterdim ama gerçekten tek kelimelik bir cevabı var : zaman

7 ekim 2024 14:40

5. bu arada sana dönse de, dönmese de pişman olacak buna emin ol eğer bu içini rahatlatacaksa (ne işine yarayacak bilmiyorum ama). erkekler böyledir. ellerindekinin kıymetini bilmezler kaybedince de özler geri isterler. ama affedilseler de, ilişki yeniden başlasa da, asla değişmezler düzelmezler. o yüzden toksik ilişkiler bu kadar yaygın. yaralı parmağı keseceksin. iyi ki seni terk etmiş. belki sen onu hiç terk edemeyecektin. seni bu dertten kurtarmış. asla geri dönme. hayat aynı insana defalarca şans tanımak için çok kısa.

7 ekim 2024 14:45

6. Sorunsuz defolup gitmiş, çok şükret, zamanla unutacaksın. Neden böyle birine aşık olduğun üzerine bir düşünmelisin. Azarlayan ve anlayışsız biri, teknik olarak senin ayrılman gerekirken neden ayrılmadın. Bunların kendi tanıma yolculuğunda yardım edecek, umarım sağlıklı insanlarla değer gördüğün değer verdiğin iyi bir ilişki yaşarsın ve bunu unutursun

7 ekim 2024 14:45