benim gibi kendini başarısız hissedenler var mı ?

ne ilişki ne iş ne arkadaşlık hiçbir şeyi başaramamışım resmen. evde otururken bakıyorum insanlar evleniyor iyi kötü bir şekilde iş buluyor. ben sıfıra sıfır elde var sıfır. geçer mi süslüler ne dersiniz yoksa kadersizlik kısmetsizlik mi:(

1. Aynı durumdayım süslü.Ama kendime bu aralar" acaba gerekli çabayı gösterdim mi?"diye soruyorum.Cevabım beni tatmin etmediği için sıkı bir mücadele kararı aldım.Öncelikle kendi ayaklarım üzerinde durabilmek için mücadele edeceğim.Gerisinin zamanla olacağını düşünüyorum.Üniversiteyi bitirip eve döndükten sonra hele hiç arkadaşım kalmadı.Yakın arkadaş edinemesem de kurslarda sosyalleşmeye çalışıyorum.ilişki konusu ise benim için tam bir muamma.

12 aralık 2019 02:01

2. Allahim ben. Her gece ilkokuldan bir arkadasimla karsilassam ne kadar utanacagimi,nasil ailedeki yasitlarim ve benden kucukler icinde en basarisiz olabildigimi,yalnizligimi,parasizligimi,issizligimi,hic olusumu dusunuyorum.hayat beni yere yatirmis ve tum gucuyle tekmeliyor gibi hissediyorum.ustelik 29 yasindayim cok gec kalmis hissediyorum ev hanimi bile olamadin diyorum bazen kendime.bazen kendimi oldurmeyi dusunuyorum ama olumle sonuclanan intihar dusuk ihtimal vazgeciyorum.

12 aralık 2019 02:33

3. En azından yalnız değilmişiz kızlar varmış bizim gibi başkaları da onu öğrenmiş olduk:( a1 senin adına sevindim en azından mücadeleyi bırakmamışsın bir yerden yakalayacağına düzelteceğine eminim. Kurslara gitmeye ben de kendimi zorlayacağım. Tamamen sıfırlandı çevrem bu durum beni daha da kötü yapıyor.

12 aralık 2019 02:55

4. A2 benim de kafamda ben niye çürük elmayım sorusu yankılanıyor hep.:) çevremdekiler hep bir yerden tutturdu ben de ne oldu da böyle kaldım ortada diyorum. Ufak tefek harcamalarda bile zorlanıyorum gücüme gidiyor. Sosyal medyayı açmaya korkuyorum zaten evlenenler çocuk yapanlar ... bari onu becerebilseydik dediğin gibi ev hanımı olurduk.

12 aralık 2019 02:57

5. Bende anlamiyorum herkes bi sekilde dedigin gibi bi yerden tuttu da ben nasil kaldim.eskiden sanssiz degilim boyle diyip ustume cekmicem negatifi derdim ama artik hayvan gibi şanssizim diyorum.herkesin iyi kotu bi isi var colugu cocugu var bi hayati var dusunuyorum artik gecmiste birinin ahini mi aldim cok onun karmasini mi yasiyorum diye..

12 aralık 2019 03:19

6. şu ah alma olayları etkili olabilir mi ki? Ama benim çocukluğumdan beri böyle ya:) hiç düzgün işim olmadı desem. Bir de üstüne dış görünüşüm kötü kombo yapmışım resmen hayatta:) Dış görünüşün iyiyse süslüm her zaman umut vardır çok sıkma canını

12 aralık 2019 03:39

7. Yani bende kimseye bi kotuluk etmedim ki bilmiyorum.ya sen oyle dusunuyosundur dis gorunus iyi olsa ne olur ki yani normal biriyim iste

12 aralık 2019 03:44

8. Ne bileyim sanki bir yerden iş konusunda ilişki konusunda öne geçiyorlar. Ya da kendime mazeret yaratmaya çalışıyorum bilmiyorum

12 aralık 2019 03:57

9. Bende ayni seyi dusunuyorum guzel olana her kapi aciliyor ya cogu firmada satis danismanligi icin bile manken gibi kiz ariyolar inanilmaz

12 aralık 2019 04:10

10. Dis gorunus o kadar da önemli değil, adam gibi bir iş arıyorsanız. mühendisi falan duş görünüşe göre almıyorlar. neyse... ben de benzer durumdayım ama ben mezun bile olamıyorum hala. ah alma gibi bir şey mümkünse bende o olabilir. lisedeyken yaşadığım bir olay var o zamandan beri kendime gelemedim. yarattığı travmadan da olabilir. aldığım ahı bari hakketseydim. Yapmadığım bir şeyi, aramın bozuk olduğu biri, yapmışım gibi göstermişti.

12 aralık 2019 08:13