benim hakkımda ne düşünüyor diye tarot çektim münzevi kartı çıktı nasıl yorumlarsınız?

dün yarın eski sevgilimle görüşeceğiz nasıl etkilerim demiştim. bugün görüştük olumlu geçti eğlendik ayrı kaldığımızda neler yaptığımızı konuştuk sonra ayrıldık. ama tekrar ilişkiye dönmekle ilgili bir şey geçmedi aramızda. benim hakkımda ne düşünüyor içim içini yiyor acaba geri döner mi?

1. Madem böyle bir merakınız var, neden açıkça sormadınız? Buluşma sebebiniz neydi?

10 temmuz 2023 21:07

2. Açıkça soramadım çünkü gurur yaptım o ayrılmıştı. Eşyası kalmıştı bende onu vereyim dedim o yüzden buluştuk.

10 temmuz 2023 21:08

3. Şahsen ben görmek istemediğim eski sevgilimden gidip herhangi bir eşyamı almam. Araya başkasını koyarım illa ki almam gerekiyorsa. Yani görüşmeye geldiğine göre biraz pozitif gördüm ama bir kez daha reddedebilmek için eski sevgilisine pozitif vibelar verip, sonra ağız tadıyla bir kez daha reddeden ruh hastalarının az hikayesini dinlemedim. Eşyayı kendisi istemediyse kötü, siz vermek istediyseniz zaten sizin barışma niyetinizi tahmin ediyordur. Üstelik isteyen adam ne yapar eder ilgisini, barışmak istediğini gösterir ya, bunlar genellikle net canlılar çünkü. Sizin adım atmanız riskli geldi bana.

10 temmuz 2023 21:13

4. Ben vermek istedim. Bir kaç kez hayatımda yanlış kararlar almaya devam ediyorum dedi. Ama onun dışında ümitleneceğim bir şey olmadı :(

Zaten artık adım atmam süslü ama dönmesini çok istiyorum sürekli döner mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Keşke bunu bilebilsem de kendimi ona göre hazırlasam

10 temmuz 2023 21:28

5. Bu kadar çok istiyorsanız değmez bu sıkıntıyı çekmeye. Sor gitsin tekrar denemeyi düşünür müsün diye. Düşünmezse de yoluna bakmaya çalış süslü, kimler geliyor geçiyor. Keşke o an zamanımızı kimlere boşa harcadığımızı görebilsek ama görmek istemiyoruz. Sizi isteyen adam sizi gördüğünde sımsıkı sarılıp, çok özledim diyemiyorsa barışsanız da üzülürsünüz. Çünkü sizin ittirmeniz ile olur birşeyler. Hep eksik hissedersiniz. Halbuki ne insanlar var sevgiyi, güveni doyasıya hissettirebilen. Neden ayrıldığınızı unutmayın, bu bir adım atıp atmamak konusunda en belirleyici nokta.

10 temmuz 2023 21:50

6. sana tavsiyem tek kartla bakma. münzevi kartı belki bir süre kafasını dinlemek istediği, yalnız kalmak istediği dönemi gösteriyor olabilir. benim hakkımda ne düşünüyor sorduğunuz için de şey diyebilirim, şu an bu şekilde devam etmek istiyor olabilir. size karşı olumsuz bir görüşü yoktur ama yalnız kalmak kafasını toplamak istiyordur.

11 temmuz 2023 06:17

7. 3 kart mı önerirsiniz süslü onu yorumlamak daha zor olur diye düşünmüştüm de tek soru olunca.

Yorumuz için çok teşekkür ederim ama üzüldüm :(

11 temmuz 2023 08:49

8. ben de aksine tek kart okumanın zor olduğunu düşünüyorum. çünkü münzevi mesela tek başına ne anlatıyor? ben bırak 3 ü çok daha fazla kartla açıyorum. kartların birbiriyle olan uyumu ve yanyana ne ifade ettikleri/ne anlatmaya çalıştığı önemli. o yüzden tavsiyem daha fazla kart açın bu gibi sorularda. 3le rahat edicekseniz 3 de olur tabi.

11 temmuz 2023 11:41

9. Tamam süslü teşekkürler