benim hoşlandığım ama benden hoşlanmayan bir erkeğin benden hoşlanmasını nasıl sağlarım?

yani normal ilişkilerimiz olan bir erkeği. (gizlinot: lütfen soruya cevap verin sevmiyorsa sevmiyordur falan demeyin süslüler, çünkü bunu ben de düşünebilirdim değil mi swh) ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım? (gizlinot: merak etmeyin kendisi single ve bildiğim kadarıyla hoşlandığı birisi yok.)

1. Alenen olmasa da belirsiz sinyaller verebilirsin suslum, onunla ilgili seyler sorup ilgilenebilirsin. Ama galiba bunu belli belirsiz yapmak lazım ki kafa karışsın daha çok alakadar olsun swh tam emin değilim yani boyle duydum ben de

10 ekim 2020 16:12

2. Sizinle arkadaşsa demek ki insan olarak çok zıt değilsinizdir. Fiziksel görünümünüzle oynayabilirsiniz. Saç rengi ve modeli, biraz makyaj, ne bileyim kilo vermeniz ya da almanız daha iyi olacaksa bunlara öncelik verebilirsiniz. Erkekler tipe fazlaca bakıyor. Tabii zevkler farklı. Belki birçok kişiye güzel gelen bir kızı beğenmeyebilir karşınızdaki. Onun zevkine göre güzel olmanız önemli burada. He bence reddettiyse zorlamayın. İletişim de kurmayın o yazmadıkça. Kudursun.

10 ekim 2020 18:38